Bilete ABBA Tribute Band REVIVAL ( UK ) - 18 oct, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

ABBA Tribute Band REVIVAL ( UK )

Hard Rock Cafe, București

vineri, 18 octombrie, ora 21:30

Cumpără bilete

Nr. bilete
Categoria VIP

loc la masa in fata scenei

Categoria 1

loc la masă in sala

Categoria 2

in picioare

Mai sunt doar 30 bilete disponibile

Categoria 1 Last Minute
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

ABBA Tribute Band REVIVAL - UK revine în România!

Celebrele hituri ale formației "ABBA" revin într-un spectacol memorabil la Hard Rock Cafe Bucureşti, în seara de 18 octombrie 2024! Experimentează o călătorie muzicală în timp cu cea mai premiată trupă tribut ABBA!

Fii martorul unei seri pline de nostalgie și bucurie, în care vei asculta piese precum "Mamma Mia", "Super Trooper", "Waterloo" și multe altele, care au cucerit inimile a milioane de fani în deceniile trecute.

Desemnată de Asociaţia Agenţilor Muzicali britanici drept cea mai bună formație tribut ABBA din țara lor, trupa ABBA Tribute Band REVIVAL aduce în București energia și farmecul muzicii suedeze, reușind să capteze esența originalului într-un mod unic. Cu o coregrafie autentică, costume spectaculoase și o producție impresionantă ce include un pian original Yamaha cp 70, trupa aduce în fiecare concert magia inconfundabilă a legendarei formații ABBA.

Nu rata această ocazie unică de a trăi atmosfera incendiară a unui concert ABBA! Marchează-ți în calendar data de 18 octombrie 2024 și pregătește-te pentru o seară de neuitat la Hard Rock Cafe! Cu toate spectacolele anterioare sold-out, nu pierde șansa de a fi parte din acest eveniment!

Categorii de bilete:
Categoria VIP (Loc la masă în fața scenei) - 130 Lei
Categoria 1 (Loc la masă în sală) - 100 Lei
Categoria 1 (Last Minute) - 100 Lei
Categoria 2 (În picioare) - 70 Lei

Biletele sunt disponibile în format electronic pe www.iabilet.ro, dar și în magazinele Flanco, Muzica și pe terminalele Selfpay. Poți achita online cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange, sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară. Prețurile includ comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing și pot fi supuse unei dinamici de preț.

 

ATENȚIE: Prin participarea la acest eveniment, ești de acord cu realizarea și folosirea materialelor foto/video în scopuri de promovare a evenimentului și a paginilor Kompas Events.


Eveniment recomandat de Europa FM.