Bilete Aephanemer | WarHymn | Ungolianth @Quantic - 28 mar - Quantic

Aephanemer | WarHymn | Ungolianth @Quantic

Quantic, București

joi, 28 martie

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Formatia Aephanemer vine pentru prima dată în Quantic, pe 28.03.2023.

Formația din sudul Franței a fost înființată în 2014, s-a remarcat prin modul în care integrează elemente de death metal și simfonii clasice și a reușit să își creeze o adevarată comunitate de fani și cu siguranță este una dintre formațiile care a pus bazele genului death metal melodic simfonic.

Francezii ne vor oferi un show live impresionant cu un sunet proaspăt și modern.

Martin Hamiche – Lead Guitar

Marion Bascoul – Vocals & Rhythm Guitar
Mickaël Bonnevialle – Drums
Lucie Woaye-Hune – Bass

 

WarHymn:
Cu single-ul Occult Fire proaspat lansat, un album si un EP la activ, Warhymn revine pe scena din Quantic alaturi de Aephaemener si Ungolianth.
Cu o imagine noua si un setlist variat de 45 de minute vor oferi un show black metal obscur si bine inchegat asa cum ne-au obsinuit de altfel.

Discografie:
Gnosis 2020 (album) - Narcoleptica Productions
Live in Studio 2021 (live material) - independent
Cult of Primordials 2022 (EP) – Loud Rage Music
Occult Fire (mini EP) - lansare iunie 2024 (Loud Rage Music)

Componenta:
Shavy - chitara voce ( 2019 - prezent)
Rizea - chitara voce (2021 - prezent)
Hex - bass (2020 - prezent)
Philip Redhand (2020 - prezent)

 

UNGOLIANTH, melodic death metal care experimentează cu diverse influențe muzicale. Formată în 2019, în București, creaza simfonii de o brutalitate complexa care au teme lirice precum: timpul, umanitatea natura umană, introspecția și forțele care ne depășesc.

 

* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.

Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permis în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.

Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis în baza unui bilet valabil de acces.

Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.

Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).

Ai grijă de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.

Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condiţiile meteorologice.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.

Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile de acces.