Bilete Bacau: ACASA-I Romania - 17 nov, ora 18:00 - Teatrul de Vara Radu Beligan

Bacau: ACASA-I Romania

Teatrul de Vara Radu Beligan, Bacau

duminică, 17 noiembrie, ora 18:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria 1
139 lei
Categoria 2
129 lei
Categoria 3
119 lei
Categoria 4
99 lei
Categoria 5
79 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Bucovina Events vă invită la o nouă ediție a spectacolului folcloric *ACASĂ-I ROMÂNIA*, un eveniment de excepție care celebrează spiritul românesc, tradițiile și valorile autentice ale neamului nostru. Acest regal folcloric promite să ofere momente de neuitat, pline de emoție și patriotism.

Evenimentul aduce în fața publicului o serie de artiști îndrăgiți, care vor încânta audiența cu interpretările lor pline de suflet. *Laura Olteanu, gazda și sufletul acestui spectacol, va avea o garnitură de invitați speciali de marcă.
Acești artiști de renume vor aduce pe scenă cântece și momente folclorice care reînvie dorul de casă și dragostea pentru tradițiile strămoșești.

Spectacolul *ACASĂ-I ROMÂNIA* este mai mult decât un eveniment cultural; este o sărbătoare a identității naționale, un omagiu adus iubirii de țară și un prilej de a ne reconecta cu rădăcinile noastre. Vă așteptăm cu drag să fim împreună la acest eveniment de excepție, care ne amintește că indiferent unde ne aflăm, România va fi mereu acasă.