Bilete Bacau: Elena Gheorghe - 4 oct, ora 19:00 - Teatrul de Vara Radu Beligan

Bacau: Elena Gheorghe

Teatrul de Vara Radu Beligan, Bacau

vineri, 4 octombrie, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP
190 lei
Categoria I
170 lei
Categoria II
140 lei
Categoria III
90 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

ELENA implineste 20 de ani!

2024 este an aniversar pentru ELENA GHEORGHE care implineste 20 de ani de cariera, 20 de ani de muzica, timp in care a cucerit inimile oamenilor cu melodiile ei, a fascinat prin reinventarea si usurinta cu care a abordat mai multe genuri muzicale.

Pentru a sarbatori acest eveniment v-am pregatit unul dintre cele mai complexe spectacole facute pana acum.

Unde? La Teatrul de Vara din Bacau.
Când? Pe 04 octombrie.

Show-ul va cuprinde povestea carierei ei, toata muzica pe care a lansat-o de-a lungul timpului, o biografie a artistei pusa in scena in cea mai frumoasa poveste.

“Pe 04 octombrie, la Teatrul de Vara din Bacau va fi un eveniment important si foarte emotionant pt mine! Va fi un show la care ii invit cu mult drag atat pe cei care mi-au fost alaturi in toti acesti ani, cat si pe cei care au curiozitatea sa vada un spectacol ce aduce emotie, dans si mai ales bucurie.

Voi canta de la piesele care m-au consacrat, latino, pop, dance, pana la muzica armaneasca si populara, adica pana la radacini.
Pregătim o nebunie frumoasa pentru ca voi imbraca genurile muzicale pe care le-am cântat,  intr-o haina noua. Întregul concert este despre muzica și dragoste, prietenie și bucuria de a fi împreuna. Va fi memorabil. Abia astept!” ne-a transmis ELENA.