Bilete Bacau: Vis de Craciun - 30 nov, ora 16:00 - Teatrul de Vara Radu Beligan

Bacau: Vis de Craciun

Teatrul de Vara Radu Beligan, Bacau

sâmbătă, 30 noiembrie, ora 16:00 acces de la 15:15

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP
120 lei
Categoria I
100 lei
Categoria II
80 lei
Categoria III
60 lei
Categoria IV
50 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Vă așteptăm să sărbătorim împreună 10 ani de magie!

Această ediție aniversară aduce și mai multă bucurie și surprize pentru toți cei care doresc să trăiască magia sărbătorilor într-un cadru de basm. Vis de Crăciun promite să fie un spectacol de neuitat, unde tradiția și spiritul sărbătorilor se îmbină pentru a crea o experiență unică pentru toate vârstele.

În fiecare an, începând cu 2015, în luna decembrie, desfășurăm proiectul ”Vis de Crăciun”, în cadrul căruia au loc diverse activități menite să adune fonduri (în bani și bunuri) pe care să le împărțim apoi, copiilor și persoanelor vulnerabile. Inițial am început să împărțim cadouri copiilor care rămân internați în Spitalul de Pediatrie Bacău, în Ajunul Crăciunului, apoi, pentru că ne-am mărit echipa și ni s-au alăturat mai mulți sponsori, ne-am hotărât să bucurăm inimile și altor copii la care Moșul ajunge mai greu sau deloc.

„Vis de Crăciun” a devenit o tradiție în comunitatea băcăuană, ajungând la a zecea ediție. De-a lungul anilor, proiectul a reușit să lumineze sărbătorile pentru multe suflete, cu ajutorul susținătorilor și al comunității locale. Acțiunile desfășurate în cadrul acestui proiect au adus zâmbete și speranță în casele și inimile celor mai vulnerabili membri ai societății. Proiectul este susținut de numeroși sponsori și voluntari.

Anul acesta este an aniversar ... împlinim 10 ani de când sărbătorim

Crăciunul cu inima împăcată de faptul că sute de copii, adulți și persoane vârstnice s-au bucurat de Magia Crăciunului.