Bilete Balul Vienez Brașov - ediția a II-a - 1 nov, ora 18:00 - Cercul Militar Brașov

Balul Vienez Brașov - ediția a II-a

Cercul Militar Brașov, Brașov

vineri, 1 noiembrie, ora 18:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

După succesul primei ediții, anul acesta va avea loc Balul Vienez - Walz for change, ediția a II-a la Cercul Militar din Brașov, în 1 noiembrie 2024, într-un proiect susținut de Primăria Municipiului Brașov.
Evenimentul se bucură de înaltul patronaj al Ambasadei Austriei în București, precum și al Consulatului Austriei la Sibiu.
Balul Vienez – Walz for Change este un eveniment cultural de mare rafinament care își propune în fiecare an să aducă în actualitate atmosfera specifică balurilor vieneze din a doua jumătate de secolului al XIX și să celebreze figuri emblematice ale culturii române. Ediția din 2024 aduce un omagiu unor reprezentanți de seamă al curentului simbolist, marele compozitor brașovean Gheorghe Dima și poetul Alexandru Macedonski de la a carei naștere sărbătorim 170 de ani. Structurat după modelul celui original, Balul Vienez - Walz for Change constituie totodată un prilej de implicare, promovare și premiere a aptitudinilor artistice a douăzeci de elevi de la liceele vocaționale de muzică și arte plastice din Brașov care vor avea ocazia să se înscrie ca dansatori debutanți ai balului și să participe la un concurs de creație cu premii.