Bilete Baroque Tour Opus 3 cu Răzvan și Andreea Stoica - 17 iul, ora 19:30 - Palatul Camerei de Comert

Baroque Tour Opus 3 cu Răzvan și Andreea Stoica

Palatul Camerei de Comert, București

miercuri, 17 iulie, ora 19:30

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General
100 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Concert de concerte Bach – Vivaldi la Palatul Camerei de Comerț și Industrie București

Răzvan și Andreea Stoica revin pe scena muzicală bucureșteană cu un program de concerte preclasice. Alături de Ansamblul Kamerata Stradivarius, frații Stoica vor interpreta în Baroque Tour Opus 3 un program concertant Bach-Vivaldi.

Palatul Camerei de Comerț și Industrie București

Miercuri, 17 Iulie 2024, ora 19:30 

Concert Răzvan Stoica, Andreea Stoica și Kamerata Stradivarius

Miercuri, 17 Iulie 2024, Fundația Culturală Gaudium Animae vă invită la un concert extraordinar susținut de Răzvan Stoica și Andreea Stoica în compania Kamerata Stradivarius, în fermecătorul Palat al Camerei de Comerț și Industrie București, o bijuterie arhitectonică în care muzica barocă va fi la ea acasă.

Baroque Tour Opus 3 este un turneu național itinerat de cei doi muzicieni în mai multe orașe din România, iar programul de la Palatul CCIB va aduce publicului meloman câteva dintre cele mai frumoase concerte scrise de doi titani ai barocului muzical: Johann Sebastian Bach și Antonio Vivaldi. Răzvan Stoica cântă pe vioara Stradivarius ex-Ernsta 1729 pe care a câștigat-o la o competiție violonistică destinată tinerilor interpreți la Salzburg, în 2009, formând un duo de forță, alături de Andreea Stoica, o pianistă virtuoză de mare rafinament

Program

  • J. S. Bach – Concertul pentru vioară și orchestră în Mi Major BWV 1042
  • J.S.Bach – Concertul pentru vioară și orchestră în la minor BWV 1041
  • J.S.Bach – Concertul pentru pian și orchestră în re minor BWV 1059R
  • A.Vivaldi – Concertul pentru coarde în Re Major RV 121

Turneul Național „Baroque Tour Opus 3” începe la Palatul Cultural Sigismund Szana, Timișoara pe 25 mai și se va încheia la Hunedoara, pe 2 iulie. Biletele pentru concertul de la Palatul Camerei de Comerț și Industrie București sunt disponibile în rețeaua IaBilet.ro.