Bilete BEACH, PLEASE! - 29 apr '22 - 1 mai '22 - Plaja Costinesti

BEACH, PLEASE!

Plaja Costinesti, Costinești

29 aprilie '22 - 1 mai '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Prima editie a Festivalului Beach, Please! se anunta a fi cel mai mare eveniment dedicat muzicii hip-hop & trap organizat in Romania. Aducand pe aceeasi scena atat nume consacrate precum B.U.G. MAFIA, Deliric, Grasu XXL, SPIKE, Dragonu AKA 47, Chimie, Puya & NANE, cat si artisti influenti ai noii generatii precum Killa Fonic, Amuly, Satra BENZ, Ian, El Nino, Marko Glass, Bvcovia, OG Eastbull si multi altii, Beach, Please! isi propune sa dea startul sezonului de petreceri cu 3 nopti de neuitat.

BILET STANDARD — 3 DAYS PASS

 Biletul standard iti ofera acces in zona festivalului de tipul ACCES GENERAL. Vei putea urmari concertele din zona comuna si vei avea acces la toate activitatile si zonele special amenajate pentru distractie si relaxare din cadrul festivalului si food court.

 BILET VIP — 3 DAYS PASS

 Biletul VIP iti ofera acces de tipul SKIP THE LINE in cadrul festivalului si bratara VIP. In interiorul festivalului, zona VIP este delimitata de restul zonei de concert. Aici vei avea acces la bar privat cu selectie premium de bauturi, toaleta privata si o priveliste mai buna asupra scenei de pe separeul suspendat. Biletele VIP sunt in numar limitat.

 BILET BACKSTAGE — 3 DAYS PASS 

Biletul BACKSTAGE iti ofera acces in spatele scenei, la zona artistilor si cea a covorului rosu, acolo unde ai ocazia sa iti intalnesti preferatii. Pe langa pass-ul special, vei primi o bratara VIP, care iti ofera acces de tipul SKIP THE LINE in cadrul festivalului. In interiorul festivalului, zona VIP este delimitata de restul zonei de concert. Aici vei avea acces la bar privat cu selectie premium de bauturi, toaleta privata si o priveliste mai buna asupra scenei de pe separeul suspendat. Biletele BACKSTAGE sunt in numar limitat.

Am pregatit pentru tine zone de relaxare, petrecere și multă distracție! Te așteptăm să cânți și să dansezi alături de noi pe plaja de la apus și până la răsărit, simțindu-te ca personajul principal al filmului verii anului 2022.

Festivalul Beach, Please! va avea loc la malul mării, pe plaja Costinesti, în perioada 29 Aprilie - 1 Mai, aducand în inima litoralului românesc 3 zile și nopți de concerte și peste 40 de artiști muzicali de hip-hop & trap din România.

Biletele se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Minorii cu vârsta cuprinsă între 12 și 14 ani pot intra la festival însoțiți de un părinte, tutore sau reprezentant legal care să semneze declarația de acces.

Pentru persoanele cu vârsta cuprinsa intre 14 si 18 ani, este necesara completarea de câtre parinti, tutore, persoana responsabila legal a unei declaratii ce priveste accesul la festival.

Declaratia trebuie prezentata in format fizic la intrarea in festival

Este necesara prezentarea unui act de identitate la intrare pentru verificarea vârstei si legitimare.