Bilete BEACH, PLEASE! Festival 2024 - 11-13 iul - Costinesti

BEACH, PLEASE! Festival 2024

Costinesti, Costinești

11-13 iulie

Cumpără bilete

Nr. bilete
General Access — 3 Days Pass

Biletul GENERAL ACCESS iti ofera acces in festival pe toata durata evenimentului. Include pretul biletului 499 lei si comision de emitere 50 lei.

900 lei549 lei
VIP — 3 Days Pass

Abonamentul VIP oferă acces tip "skip-the-line” în zona de festival, posibilitatea de a privi show-ul de pe platforma VIP elevată, posibilitatea de rezervare a unei mese, toalete separate si baruri private pe platforma VIP. Include pretul biletului 1199 lei si comision de emitere 50 lei.

1800 lei1249 lei
UPGRADE: General Access —> VIP (3 Days Pass)

ATENTIE: ACESTA NU ESTE UN BILET, ci un UPGRADE la VIP pentru participantii care au deja abonament General Access (3 Days Pass) achizitionat. La accesul in festival, participantul trebuie sa prezinte biletul General Acces si Upgrade-ul, numele trecut pe ambele trebuind sa corespunda cu documentul de identitate al participantului.

Backstage Lounge — 3 Days PASS

Abonamentul “Backstage Lounge” ofera acces ultra-fast lane (cel mai rapid culoar de acces din festival) si posibilitatea de a privi show-ul de pe Main Stage de la lounge-ul dedicat artistilor, alaturi de vedetele tale preferate! Lounge-ul este o platforma elevata, cu cea mai buna vedere catre Main Stage, cu baruri private si toalete dedicate. Abonamentul ofera, de asemenea, posibilitatea de a rezerva o masa in Lounge.

2700 lei1929 lei
UPGRADE: General Access —> Backstage Lounge (3 Days Pass)

ATENTIE: ACESTA NU ESTE UN BILET, ci un UPGRADE la Backstage Lounge pentru participantii care au deja abonament General Access (3 Days Pass) achizitionat. La accesul in festival, participantul trebuie sa prezinte biletul General Acces si Upgrade-ul, numele trecut pe ambele trebuind sa corespunda cu documentul de identitate al participantului.

UPGRADE: VIP —> Backstage Lounge (3 Days Pass)

ATENTIE: ACESTA NU ESTE UN BILET, ci un UPGRADE la Backstage Lounge pentru participantii care au deja abonament VIP (3 Days Pass) achizitionat. La accesul in festival, participantul trebuie sa prezinte biletul VIP si Upgrade-ul, numele trecut pe ambele trebuind sa corespunda cu documentul de identitate al participantului.

CAMPING - 3 Days Pass

Spațiul de camping include:
- toalete și dușuri
- acces securizat pe baza brățării
- pază și supraveghere video
- lockere
- bar dedicat zonei de camping

Pentru a avea acces in zona de corturi ai nevoie și de bilet la festival. Include pretul biletului 199 lei si comision de emitere 50 lei.

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

Din motive de securitate, vârsta minimă de la care poți participa la Beach, Please! 2024 este 15 ani.

Beach, Please! 2024 va fi la un cu totul alt nivel! Cei mai mari artisti ai lumii vor veni in Costinesti! Hai sa le aratam ca romanii stiu sa se distreze cel mai bine!