Bilete Brașov: THEO ROSE - “Pe vechi” - ORA 20:00 - 19 nov, ora 20:00 - Teatrul Sică Alexandrescu

Brașov: THEO ROSE - “Pe vechi” - ORA 20:00

Teatrul Sică Alexandrescu, Brasov

marți, 19 noiembrie, ora 20:00 acces de la 19:30

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP - Earlybird
500 lei400 lei
Categoria A - Earlybird
350 lei280 lei
Bilete persoane cu dizabilitati

Biletele pentru persoanele cu dizabilități se pot achizitiona gratuit in limita stocului disponibil si se adreseaza doar persoanelor cu handicap grav sau accentuat plus un însoțitor al acestora. Accesul la spectacol va fi permis doar in urma prezentarii documentelor justificative.

0 lei
Stoc epuizat
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Evenimentul „Pe Vechi” aduce în fața publicului un spectacol unic de muzică interbelică, prezentat de Theo Rose, una dintre cele mai iubite voci ale României. Acesta este un omagiu adus muzicii perioadei interbelice, o epocă fascinantă a culturii românești. Spectacolul include interpretarea pieselor celebre precum „Zaraza”, „Cine mă puse pe mine” și „Sâmbătă seara”, care vor reînvia emoțiile și melancolia acelor vremuri.
În decursul celor 90 de minute, publicul este invitat să trăiască o experiență autentică și plină de nostalgie, acompaniată de o scenografie spectaculoasă și costume inspirate din anii '20 și '30. Spectacolul este mai mult decât un concert – este o declarație de dragoste a lui Theo Rose pentru muzica interbelică. Concertele vor avea loc în Brașov, Iași, Timișoara, București și Craiova.

 

Suplimentele meet & greet se pot cumpara de aici.