Bilete Bruxelles: BALK.Society presents: DELIA Live @ Club Lift - 2nd November 2024 - 2 nov, ora 22:00 - Lift Brussels

Bruxelles: BALK.Society presents: DELIA Live @ Club Lift - 2nd November 2024

Lift Brussels , Bruxelles

sâmbătă, 2 noiembrie, ora 22:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
First Release DELIA@Club Lift
Regular Table First Release DELIA@Club Lift
VIP Table First Release DELIA@Club Lift
Biletele sunt returnabile

Detalii

Românii din Belgia, pregătiți-vă pentru o noapte memorabilă! Pe 2 noiembrie, BALK.SOCIETY vă aduce un eveniment de excepție la Club Lift, Bruxelles, destinat să aducă spiritul petrecerilor românești mai aproape de comunitatea din diaspora.

Cap de afiș este nimeni alta decât DELIA , una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, cunoscută pentru spectacolele sale electrizante și hiturile care domină topurile muzicale. Cu o carieră impresionantă, Delia va aduce la Bruxelles energia unică și vibe-ul petrecerilor din țară.

BALK.SOCIETY, un brand românesc dinamic, are misiunea de a crea o punte între cultura românească și românii din Belgia, prin organizarea unor petreceri autentice, pline de distracție și emoție.

Nu rata această seară specială! Vino să dansezi pe ritmuri cunoscute, să-ți întâlnești prietenii și să te bucuri de o experiență inedită. Petrecerea va începe la ora 22:00 și promite să țină până în zori!

Artist principal: Delia Matache
Data: 2 noiembrie 2024, ora 22:00 - 03 noimebrie 2024, ora 06:00
Locație: Club Lift, Bruxelles

Adresa: Quai des Usines 20, Brussels, Belgium

REZERVARI 0477 20 50 51
INFO 0477 20 46 66
 
Regular table ticket
Rezervarea unei mese REGULAR este necesară pentru a achiziționa acest bilet. Dacă nu aveți o rezervare sau nu faceți parte dintr-o masă REGULAR rezervată, nu achiziționați acest bilet, deoarece va fi anulat. Acest bilet oferă acces la zona REGULAR din fața scenei și la masa REGULAR rezervata.
 
VIP table ticket
Rezervarea unei mese VIP este necesară pentru a achiziționa acest bilet. Dacă nu aveți o rezervare sau nu faceți parte dintr-o masă VIP rezervată, nu achiziționați acest bilet, deoarece va fi anulat. Acest bilet oferă acces la zona REGULAR din fața scenei și la platformele VIP.
 
Ticket regular ( simplu) : 
Acest bilet oferă acces la zona REGULAR din fața scenei.

Vino să simți vibe-ul de acasă, acum în inima Belgiei! Bilete disponibile acum – grăbește-te să le achiziționezi înainte să se epuizeze!