Bilete Bun Bine | Despre Sex si Intimitate - Brunch Stiintifico-Cultural by Doctor Mihail - 17 mar, ora 12:00 - POINT HUB

Bun Bine | Despre Sex si Intimitate - Brunch Stiintifico-Cultural by Doctor Mihail

POINT HUB, București

duminică, 17 martie, ora 12:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Îți dorești să ai o viață sexuală dinamică și împlinită? Să fii mai energic, să construiești o relație armonioasă și să îți exprimi sexualitatea fără frici? Să te simți mai bine în corpul tău și să reușești să te conectezi cu partenerul? Să înțelegi care sunt piedicile, unde sunt blocajele emoționale și cum ai putea să le depășești?

Sunt Dr. Mihail Pautov și te invit la cel de-al doilea brunch Bun Bine, să vorbim despre relații de cuplu armonioase, intimitate și plăcere. Lasă rușinea acasă, pentru că la această ediție “Despre Sex și Intimitate”, vei participa alături de mine și de invitații mei la un dialog deschis, relaxat și fără prejudecăți despre sex și conexiunea emoțională reală.

EPISODUL 2: Despre Sex și Intimitate

În România, 1 din 4 cupluri divorțează anual, fie pentru că nu reușesc să gestioneze conflictele, fie din cauza lipsei intimității sau a conexiunii emoționale. O viață de cuplu nesatisfăcătoare atrage o serie de probleme precum: stres excesiv, stări de nervozitate și anxietate sau dereglări ale sistemului hormonal.

Sexul înseamnă vitalitate. Ne ajută să dormim mai confortabil, crește nivelul de testosteron, dopamină și oxitocină la nivelul creierului, și scade riscul de boli cardiovasculare.

La brunch-ul Bun Bine – Despre Sex și Intimitate, vom aborda erotismul și conexiunea emoțională, vom vorbi despre relația cu sinele și relația cu partenerul, ne vom asuma curajul de a discuta deschis despre inhibițiile și blocajele care ne împiedică să ne exprimăm sexualitatea și vom învăța, alături de specialiști, tehnici și practici utile pentru a ne îmbunătăți dinamica sexuală și relația de cuplu.

PROGRAM | 12:00 - 18:00

WELCOME

Ne înregistrăm, ne cunoaștem, bem o cafea împreună și ne energizăm cu o gustare dulce.

CONFERINȚA no. 1

Împreună cu Oana Nicolau, psihosexolog și psihoterapeut cu o vastă experiență în relațiile de cuplu, vorbim despre plăcere și sexualitate, libido și dinamică sexuală. Vom afla cum putem readuce conectarea la nivel sexual în cuplu, care pot fi piedicile și cum putem să le depășim, pentru o viață intimă armonioasă.

THE BRUNCH

Un prânz reconfortant, cu mâncare atent gătită de Cristina Mazilu (ARZU). Un moment ideal pentru socializare, cunoaștere, schimb de idei și experiențe.

CONFERINȚA no. 2

Alături de Cristina Trepcea, psiholog clinician și psihoterapeut, vom afla cum putem deveni conștienți de tiparele moștenite, astfel încât să trăim relații emoționale și erotice eliberate de poveri transgeneraționale, cum să aducem mai multă atenție în relația cu sinele și care sunt instrumentele prin care putem transforma conflictul în cuplu.

TEA, HUGS & KISSES

Încheiem cel de-al doilea brunch Bun Bine, cu ceai, mulțumiri și gânduri de rămas-bun.

PARTENERI DE DIALOG ALĂTURI DE DR. MIHAIL

Oana Nicolau este psihoterapeut cu o vastă experiență în relațiile de cuplu și psihosexologie, autor și coordonatorul unei echipe de peste 70 de specialiști din domeniul sănătății mintale. Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a peste 15 ani și o relație de cuplu care durează de mai bine de 30 de ani, Oana a dobândit o înțelegere profundă a complexității relațiilor umane și oferă nu numai cunoștințe teoretice, ci și instrumente, perspective și posibilității pentru a construi și dezvolta continuu o relație sănătoasă și fericită pe termen lung.

Cristina Trepcea este psiholog clinician și psihoterapeut cu peste 20 de ani de experiență in terapia individuală și de grup. A studiat în paralel științe politice și jurnalism, a fost realizator radio și TV și vorbește cu mult sens despre iubirea pe care o căutăm înăuntru și în afara noastră, despre libertatea de a ne exprima masculinitatea și feminitatea, despre cum să transformăm cearta din cuplu în comunicare creativă.

Ce vei învăța la ediția Despre Sex și Intimitate:

● de ce sexul este vital pentru o viață împlinită

● cum să te simți mai bine în propriul corp și să ai o relație mai bună cu tine

● mituri și adevăruri despre orgasm

● cum să îți exprimi sexualitatea fără rușine

● care sunt pașii concreți pentru o conversație intimă sănătoasă

● cum să creezi conexiune sexuală și emoțională alături de partenerul tău

● care sunt tiparele moștenite și cum să te eliberezi de poverile transgeneraționale

● care sunt nevoile bărbaților și ale femeilor, în relația de cuplu

● idei noi pentru a transforma cearta din cuplu în comunicare creativă

● cum să elimini presiunea psihologică și așteptările nesănătoase

● care sunt factorii principali ai unei relații armonioase de durată

● cum să menții pasiunea în cuplu, chiar și după ce vin copii