Bilete Carei: Castel Vinum - 27-28 iul - Karolyi Castle

Carei: Castel Vinum

Karolyi Castle, Carei

27-28 iulie

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Anul acesta, pentru prima dată, dorim să adăugăm o nouă caracteristică evenimentului nostru Castel Vinum , care, pe lângă degustarea de vinuri, va testa și cunoștințele participanților în cadrul unui concurs.

Maratonul vinului va fi completat cu o zi înainte de un masterclass de degustare, unde participanții vor putea învăța despre diferitele soiuri de vin. În timpul masterclass-ului, vor fi transmise cunoștințe de bază despre vin, pentru a vă ajuta să vă orientați în jurul diferitelor tipuri de vin, să recunoașteți soiurile și să descoperiți diferitele arome caracteristice, astfel încât să puteți utiliza cunoștințele dobândite nu numai în timpul maratonului de vinuri, ci și în viața de zi cu zi.

Maratonul vinului constă într-o sesiune de degustare de câteva ore, în care participanții vizitează crame și degustă vinurile pregătite pentru concurs, apoi completează un formular pentru a indica vinul pe care l-au degustat la crama respectivă. Tipul de vin (sec, demisec, demidulce, dulce) trebuie să fie înregistrat împreună cu tipul de vin. Fiecare vinărie va oferi un tip de vin predefinit. Maratonul vinului începe duminică la ora 14.00, dar puteți începe oricând înainte de termenul limită pentru depunerea formularelor. La final, se vor acorda premii valoroase celor mai iscusiți.

Acces: 

Sambata de la ora 14:00 pana la 23:00

Duminica de la ora 14:00 pana la 22:00