Bilete Cluj-Napoca: Concert Fun Lovin Criminals - 20 oct - FORM SPACE

Cluj-Napoca: Concert Fun Lovin Criminals

FORM SPACE, Cluj-Napoca

duminică, 20 octombrie

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General

Primele 200 de bilete

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Trupa americana Fun Lovin Criminals canta la /FORM Space pe 20 octombrie. Vino sa asculti "Scooby Snacks", "Love Unlimited", "King of New York" sau "The Fun Lovin Criminal" in cadrul unui show care va trece prin toata cariera trupei. Primele bilete au pret earlybird.
Fun Lovin' Criminals vin din New York si sunt activi din 1993. O formatie care abordeaza un rap rock, dar in care se regasesc influente de funk, R&B, jazz si chiar punk.

Cu sase albume de studio lansate si inca sapte compilatii, Fun Lovin' Criminals au cunoscut succesul mainstream la inceputul anilor 2000 cu albumul 'Loco', material care a ajuns pe pozitia 5 in UK Albums Chart. Acest lucru a fost cumva anuntat si de faptul ca discul de debut, 'Come Find Yourself" a petrecut doi ani in UK Album Chart.

In mommentul de fata, Fun Lovin' Criminals inseamna Brian Leiser (bass/voce), Frank Benbini (tobe) si Naim Cortazzi (chitara)
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica si pe terminalele Selfpay.

Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Bilete se pun in vanare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- presale - primele 200 de bilete - 109 lei
- presale - 119 lei
- la intrare 130 lei
 
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.

Un eveniment BestMusic Live Concerts