Bilete Cluj-Napoca: Construction & Infrastructure Summit - editia de toamna - 7 nov, ora 18:00 - Wonderland Resort

Cluj-Napoca: Construction & Infrastructure Summit - editia de toamna

Wonderland Resort, Feleacu (Cluj)

joi, 7 noiembrie, ora 18:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General Early Bird
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Editia de toamna a Construction & Infrastructure Summit este un eveniment marca Intelglobalis Consulting prin platforma X Party & Networking (XPN). Această ediție este despre jucatorii din industria construcțiilor, industrii auxiliare, institutii de reglementare.

Acolo veți avea ocazia de a întâlni reprezentanți ai companiilor majore din domeniul construcțiilor si instalatiilor, firmelor de proiectare si arhitectura, dezvoltatorilor imobiliari. De asemenea vom asigura premizele unui networking complex prin prezenta reprezentantilor mediului academic de profil dar si reprezentanti ai institutiilor si autoritatilor implicate sub diverse forme in activitatea acestor industrii, toate acestea avand loc într-un mediu construit special in vederea asigurarii unei comunicari directe si nemijlocite a factorilor de decizie.

Participanti:
Re­prezen­tanţi cu putere de decizie ai companiilor majore din domeniul construcțiilor, instalatiilor, proiectantilor si arhitectilor, a dezvoltatorilor imobiliari, mediul academic de profil, reprezentantii asociatilor profesionale si patronale din aceste domenii dar si reprezentanti ai institutiilor implicate sub diverse forme in activitatea acestor industrii, medi­ului de bu­sin­e­­ss (ma­­nageri, an­tr­e­pren­ori ş.­a.) dar si repre­­­­­z­entanti ai med­i­ul­ui juridic (avo­ca­ţi, no­tari, exec­uto­ri jude­cătoresti ş.­a), rep­re­zentanti ai admin­istratiei loca­le, med­ic­i, arhi­te­cti, art­is­ti si reprezentanti ai mediului academic din Cluj-­­Napoca, Romania dar şi din străină­­tate.

Program:

Ora 18:00 Primirea pa­­­­­rticipantilor
Ora 18:30 Deschiderea evenimentului si pr­­­­­ezentarea pa­r­tenerilor
Ora 19:00-24:00 Sesiunea de Net­­­­­working

Locația: Wonderland - sala Grande Vista

Condiții de participare:

!!! DRESS CODE OBLIGATORIU: Business ( obligatoriu : costum sau sacou, camasa, pantofi, pantaloni costum ; interzis: tricou, pantaloni sport sau pantofi sport-"adidasi", pulover).

ATENTIE!!! In cazul nerespectarii codului vestimentar se va restrictiona accesul la eveniment!