Bilete Cluj-Napoca: Tribut Michael Jackson Experience - 3 nov, ora 20:00 - Casa de Cultura a Studentilor

Cluj-Napoca: Tribut Michael Jackson Experience

Casa de Cultura a Studentilor, Cluj-Napoca

duminică, 3 noiembrie, ora 20:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP

Primii 150 care achiziționează un bilet din categoria VIP primesc Meet & Greet gratuit - intalnire cu EARNEST Valentino , posibilitate de face poze și un cadou din partea lui.

Gold
Silver
Bronze
General
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Un Singur Show Incendiar ! O singură întâlnire cu Earnest Valentino (CALIFORNIA)!
Recunoscut la nivel international pentru turneele în care a fost alături de Megastarul Michael Jackson ,fiind sosia oficiala a Artistului și dublura personala a lui Michael în timpul vieții,impreuna cu dansatori din trupa Regelui POP vin in Romania la Cluj-Napoca in luna Noiembrie!
Primii 150 care achiziționează un bilet din categoriile Vip ,Gold si Silver primesc Meet & Greet gratuit - intalnire cu EARNEST Valentino , posibilitate de face poze și un cadou din partea lui.
 
Muzica si dansul marelui artist, coregrafiile atat de iubite de fani pe scena, efecte incendiare , artificii, jocuri de lasere si lumini, toate ne vor readuce o parte din atmosfera de neuitat a spectacolelor MegaStarului. 
 
 
Dupa ce semnase cu Sony Music pentru a fi prezent in toate concertele de pe O2 Arena, alaturi de Michael Jackson , acum Earnest Valentino va fi in luna Decembrie la Oradea cu un Spectacol Tribut pentru ceea ce a fost și este în continuare Fenomenul Michael Jackson 
Un eveniment MEMORABIL și UNIC!
 
Locuri în limita disponibilă !
Un eveniment ce nu se va mai repeta !