Bilete Concert Amadeus - 31 aug, ora 17:00 - Gradina Botanica

Concert Amadeus

Gradina Botanica, București

sâmbătă, 31 august, ora 17:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Bilet pentru copii intre 7 si 14 ani
VIP (cu loc pe scaun)
Acces General (cu loc in picioare)
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Visul Ultimei Nopti de Vara - o calatorie simfonica impreuna cu Amadeus, orchestra lor si invitati speciali in ultima sambata de vara din 2024. Un eveniment unic care are loc pe 31 august la umbra copacilor din Gradina Botanica, unde vor rasuna cele mai cunoscute acorduri de muzica simfonica, crossover si pop impletite cu multe multe alte surprize muzicale...si nu numai.

Compozitorul și pianistul Xenti Runceanu, cel care semnează compoziția pieselor Amadeus care au făcut înconjurul lumii, este dirijorul orchestrei și producătorul muzical al acestui concert cu care au facut inconjurul lumii.

"Visul Ultimei Nopti de Vara" nu este doar un concert, ci o experiență transformativă ce va stimula toate simțurile și va crea multă emoție.

Amadeus Electric Quartet, originar din România, este unul dintre pionierii muzicii classical crossover, care a cucerit inimile iubitorilor de muzică din întreaga lume. Cele patru instrumentiste sunt populare pentru muzica lor originală dar și pentru reinterpretările lor surprinzătoare ale temelor din muzica clasică, de film, ori din muzica pop sau rock. Aranjamentele lor instrumentale și videoclipurile lor au acumulat peste 200 de milioane de vizualizări pe canalul lor oficial de YouTube.

Trupa a concertat în peste 40 de țări din Europa, Asia, Orientul Mijlociu sau America Latina.
Muzica lor a ajuns și în Satele Unite, unde au o bază solidă de fani, iar unul dintre concertele lor a fost difuzat integral pe postul PBS. În urma succesului de anii trecuți ale celor patru concerte cu casa închisă la Meadow Brook Hall și Emerald Theatre, Amadeus pregătește pentru finalul anului 2024 o altă reprezentație magică la Detroit Music Hall.

Misiunea lor a fost încă de la început să atraga publicul tânăr mai aproape de muzica clasică și să învețe să cânte la instrumente. În calitate de artist independent, au reușit prin forțe proprii să creeze și să lanseze piese și videoclipuri pentru fanii lor.

Cel mai recent album al Amadeus, "Joy", este o mărturie a angajamentului lor față de muzică și a sunetului lor în continuă evoluție. Cu 14 piese care acoperă diverse genuri muzicale, "Joy" reflectă călătoria pe care Amadeus a făcut-o în întreaga lume, unind oameni din diferite medii prin muzică.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, fara loc asigurat, doar insotit de cel putin un parinte cu bilet valabil.
Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe baza unui bilet valabil.
Pentru detalii si solicitari, va rugam sa accesati adresa [email protected].