Bilete Concert aniversar Luna Patrata by Alina Manole – 15 ani - 29 mar, ora 19:30 - Sala Gloria

Concert aniversar Luna Patrata by Alina Manole – 15 ani

Sala Gloria , București

vineri, 29 martie, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Luna Pătrată este în anul ei de cristal. Alina Manole a inventat această planetă magică acum 15 ani iar astăzi Luna Pătrată înseamnă muzică, poezie și povești. Adică șapte albume de autor (și încă unul în lucru), două cărți de poeme, două cărți-serial de poveste pentru copii, un audiobook și multe proiecte pentru alți muzicieni români.

 

         Aniversarea Lunii Pătrate este de fiecare dată un eveniment special, în eleganța clasică a Alinei Manole și a genului muzical folk-jazz pe care l-a consacrat. Anul acesta întâlnirea de sărbătoare va avea loc pe 29 martie, la ora 19:30, în Sala Gloria din București (strada Bucovina 6). Pe scenă, alături de cantautoare, vor fi: Alexandru Cismaru (chitare), Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (chitară bas), Alexandru Matei (clape) și, invitat intr-un moment special, pianistul Raul Kusak.

          Cât despre povestea serii, vă spunem de acum cã playlistul va include și multe dintre cântecele viitorului album în varianta ce va fi înregistrată în studio iar surprize plăcute s-ar putea să apară, mai ales că este și aniversarea "inventatoarei" de planetă!

          Vă așteptăm cu inima toată!