Bilete Concert Iana Novac: "Orice femeie e frumoasa" - 6 mar, ora 19:00 - Sala Palatului

Concert Iana Novac: "Orice femeie e frumoasa"

Sala Palatului, București

miercuri, 6 martie, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Iana Novac revine la Sala Palatului pentru a doua oara, pe 6 martie 2024, de la ora 19, printr-un concert solo dedicat FEMEII, o productie grandioasa asa cum si-a obisnuit publicul si fanii.

Iana Novac – Vocea feminina a anului 2022 va propune si de aceasta data o seara de neuitat, unde muzica clasica se va imbina cu muzica pop la cel mai inalt nivel artistic.

Un concert in care vocea impresionanta a soparanei Iana Novac, alaturi de invitatii sai speciali, alaturi de marele compozitor al secolului Eugen Doga, Monica Anghel, acompaniati de o orchestra simfonica condusa la pupitru dirijoral de maestrul Iosif Prunner vor crea specacolul necesar acestor vremuri , unde muzica va rascoli  inimi si va ramane in sufletul fiecaruia.

IANA NOVAC  prin emotiile create si prin puterea extraordinara de a interpreta  te poarta prin multiple stari si trairi, dupa cum chiar criticii spun despre Iana: „ Insasi IANA NOVAC este o emotie…”

AWARD

-PREMIUL SPECIAL PENTRU CEI 20 DE ANI DE CARIERA DE GALA PERFORMANTEI SI EXCELENTEI

–EMBLEMA DE MERIT „PARTENER PENTRU APARARE” oferit de MINISTERUL APARARII NATIONALE

IANA NOVAC originara din Chisinau Rep. Moldova incepe studiul pianului de la varsta de 5 ani. Este absolventa  liceului de muzica Dinu Lipatti din Bucuresti, sectia canto clasic­, apoi absolventa Universitatii de Muzica din Bucuresti sectia canto clasic .

Indragostita iremediabil de muzica de opera, dar si de muzica pop IANA NOVAC face un melanj artistic intre muzica clasica si cea pop, fiind prima soprana din Romania care a abordat  genul POP-OPERA.

IANA NOVAC este o personalitate complexa fiind soprana, pianista, compozitoare, producator muzical, manager, profesor de canto, fondatoarea primei Academii de Canto din Bucuresti alaturi de sotul ei.

Cu un repertoriu incredibil,  cu o aparitie extrem  de eleganta si cu o voce ce i-a adus in anul 2010 premiul VOCEA DE AUR DE PESTE PRUT, IANA NOVAC isi desfata publicul cu concerte grandioase, unice prin originalitatea lor, ce o situeaza in topul muzicii romanesti .
Ora si locul evenimentului

IANA NOVAC va invita pe 6 martie 2024, incepand cu ora 19:00 la Sala Palatului, Bucuresti la concertul ORICE FEMEIE E FRUMOASA.

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.