Bilete Concert Mira - 15 sep, ora 21:00 - Hard Rock Cafe

Concert Mira

Hard Rock Cafe, București

duminică, 15 septembrie, ora 21:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
VIP (loc la masa in fata scenei)

- prioritary access & seating
- complimentary drink & snacks
- limited edition menu available

Mai sunt doar 29 bilete disponibile

Acces general - cu loc la masa
Fara Loc - in picioare

Mai sunt doar 28 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, duminică, 15 septembrie, incepand cu ora 21:00, la un concert extraordinar cu Mira!

Copiii sub 7 ani au intrarea libera.

MIRA este cunoscută ca și o cântăreață de muzică pop și una dintre cele mai îndrăgite voci feminine din România. Succesul ei depășește granițele cu hit-uri precum „Cum de te lasă”, „Ce-o fi o fi” (feat. Vescan), „Fete din Balcani” (feat. Corina & Skizzo Skillz), „Uit de tine”, „Inimă nebună” (feat. Dj Project) și „Străzile din București” (feat. Florian Rus), „Cheia inimii” (feat. Dj Project) care au intrat direct în topuri și au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Și-a început oficial cariera muzicală în 2012 și de atunci și-a făcut un nume lansând multe cântece îndrăgite și populare. Scrie, cântă la chitară și la pian și pe 12 martie 2021, de ziua ei, a lansat primul album intitulat „MIRA Divina”.

MIRA a lansat multe alte piese care au avut un succes impresionant pe YouTube și au cucerit publicul: „Dragostea nu se stinge” – care a adunat peste 45 de milioane de vizualizări pe YouTube, „Fete din Balcani” – o colaborare hot care a generat peste 90 de milioane de vizualizări pe YouTube și „Bella”, care a adunat peste 40 de milioane de vizualizări.

Cunoscută ca una dintre icoanele de frumusețe ale industriei muzicale românești, MIRA se pregătește pentru al doilea album care va fi compus doar din feats. „Deziubeste-mă”, o piesă cu totul specială și emoționantă lansată în colaborare cu Mario Fresh este prima piesă de pe acest album.
Vara aceasta, una dintre cele mai populare colaborări din România a fost între MIRA și JUNO, piesa „Toată noaptea” fiind în tendințe încă de la lansare.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- 119 de lei,  VIP, cu loc la masa, în fata scenei
- 89 de lei, Acces General, cu loc la masa in sala

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- 140 de lei, VIP, cu loc la masa, în fata scenei
- 100 
de lei, Acces General, cu loc la masa in sala

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts