Bilete De treci codrii de Elise Wilk cu Maia Morgenstern - Avanpremiera 2 Iulie - 2 iul, ora 20:00 - Sala Godot, Palatul Bragadiru

De treci codrii de Elise Wilk cu Maia Morgenstern - Avanpremiera 2 Iulie

Sala Godot, Palatul Bragadiru, București

marți, 2 iulie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

În inima codrului, un tărâm cufundat în mister și magie, se desfășoară o poveste veche de când timpul. Aici, locuri mitice și personaje din vechile legende coboară din paginile istoriei uitate, împletind trecutul și prezentul într-un musical fascinant.

În aceast univers dual, binele și răul se confruntă în eterna luptă pentru supremație, iar eroii și creaturile mitice deopotrivă pășesc dincolo de granițele cunoscute pentru a-și croi propriile destine.

Având o distribuție ce îmbină 2 generații, în frunte cu Maia Morgenstern,dar și mai tinerii actori precum Cristina Juncu, Cabiria Morgenstern, dar și Filip Popescu, acestia vor oferi o experiență remarcabilă într-un musical ce pune în scenă legendarele basme populare românești, precum Făt Frumos și Mama Pădurii.

Distribuția:

  • Muma Pădurii: Maia Morgenstern / Cabiria Morgenstern
  • Lighioanele: Cristina Juncu, Alma Boiangiu, Raluca Dumitrescu
  • Mama Zmeilor: Alina Petrică / Alexandra Murărus
  • Fiica zmeilor: Anastasia Florea
  • Fratele mijlociu: Filip Popescu
  • Împăratu: Sebastian Marina
  • Făt-Frumos: Ștefan Radu/ Dragoș Ioniță
  • Calu: Ciprian Teodorescu

         

Regia:

Eugen Gyemant; Muzica: Marius Popa; Scenografia: Raluca Alexandrescu; Coreografia: Sofia Sitaru-Onofrei; Orchestrație: Gabriel Pîndici; Producători: Anna Popa & George Remeș

VIP Experience for Two include două bilete, o sticlă de Prosecco, alături de platoul Pair It up Smooth, pentru un wine pairing desăvârșit.

Wine Tasting Menu include un bilet la teatru în primele locuri și o selecție de 3 vinuri pentru degustare, alături de platouri- cold cuts cheese& meat.

Front seat te amplasează în primele locuri ale sălii.

Biletul Regular este cel simplu.


Număr limitat de locuri‼