Bilete Disney in Concert "Momente Magice" - 13 oct, ora 18:30 - Sala Palatului

Disney in Concert "Momente Magice"

Sala Palatului, București

duminică, 13 octombrie, ora 18:30

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria I
350 lei
Categoria II
260 lei
Categoria III
170 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Disney în Concert “Momente Magice” aduce farmecul poveștilor preferate la Sala Palatului

Într-o seară magică, pe data de 13 octombrie, începând cu ora 18:30, Sala Palatului va răsuna de melodii și emoții în cadrul unui eveniment de excepție: Disney în Concert “Momente Magice”.

Vă așteptăm in minunata lume Disney alături de: Alina Sorescu, Dalma Kovacs, Julie Mayaya, Florin Ristei, Liviu Teodorescu, Vlad Miriță ce vor prinde viata in acopaniamentul orchestrei simfonice "Valahia" sub bagheta dirijorului Matthew Freeman de la BBC Earth Orchestra. Cu tradiție în aducerea în prim-plan a celor mai îndrăgite povești și personaje Disney, acest concert promite să transforme Sala Palatului într-o lume a magiei și a viselor. De la clasicii îndrăgiți precum "Cenușăreasa", "Frumoasa și Bestia", până la hiturile recente precum "Frozen" sau "Moana", fiecare piesă va readuce în sufletele spectatorilor emoțiile și bucuria copilăriei.

Fiecare artist aduce propria sa notă de talent și farmec in cadrul acestui spectacol magistral. De la vocile puternice și sensibile ale soliștilor precum Alina Sorescu și Liviu Teodorescu, până la interpretările pasionale ale lui Florin Ristei, Julie Mayaya sau Vlad Mirita publicul va fi captivat de fiecare detaliu al acestui eveniment de excepție.

Orchestra simfonică "Valahia" va fi marea acompaniatoare a serii, aducând muzica Disney la viață cu armoniile sale magice și subtile. Sub bagheta talentată a dirijorului Matthew Freeman Sala Palatului va deveni un adevărat regat al melodiilor și al bucuriei.

Disney în Concert “Momente Magice” este un eveniment ce nu trebuie ratat de niciun iubitor al poveștilor Disney sau al muzicii de calitate. Biletele se pot achiziționa online de pe Iabilet.ro sau de la punctele de vânzare autorizate.

Primele o suta de bilete de la fiecare categorie de pret vor beneficia de o reducere de 20%.

Despre Concertele Disney:
Disney Concerts este divizia de producție și licențiere a concertelor a Grupului Muzical Disney, brațul muzical al Companiei Walt Disney. Disney Concerts produce concerte și turnee și licențiază muzica și conținutul vizual Disney către orchestre simfonice, coruri și organizatori de evenimente în întreaga lume. Pachetele de concerte ale Disney includ o varietate de formate, cum ar fi concertele de film "live to picture" și concerte tematice de compilare instrumentală și vocală care variază de la interpretări simfonice exclusiv instrumentale până la producții
multimedia cu soliști vocali și coruri. Prezentând concerte din cele mai mari francize de filme din lume - de la Walt Disney Pictures, Studiourile de Animație Walt Disney, Marvel Studios, Lucasfilm, Pixar și 20th Century Studios - titlurile actuale includ seria de concerte Star Wars Film Concert Series, Toy Story, Aladdin, Disney Princess – The Concert, Coco, Regele Leu, Up, Tim Burton's The Nightmare Before Christmas și The Muppet Christmas Carol.

Despre Studiourile de Animație Walt Disney:
Combinând măiestria artistică și povestirea cu tehnologia de vârf, Studiourile de Animație Walt Disney sunt un studio de animație condus de realizatori de filme responsabili pentru crearea unor dintre cele mai iubite filme realizate vreodată. Animația Disney continuă să se bazeze pe
bogata sa moștenire de inovație și creativitate, începând cu primul film de animație completă, Albă ca Zăpada și cei Șapte Pitici, din 1937, și ajungând până la Frozen 2 din 2019, cel mai mare film de animație din toate timpurile, și până la viitorul film din toamna anului 2023, Wish.
Printre creațiile de neuitat ale studioului se numără Pinocchio, Frumoasa Adormită, Cartea Junglei, Mica Sirenă, Regele Leu, Frozen, Zootopia și Encanto.


Regulament eveniment:
1. Biletul este valabil imprimat alb-negru sau color, cu exceptia cazurilor in care alta varianta este specificata de catre organizatori.
2. Un bilet permite accesul unei singure persoane la eveniment.
3. Nu instrainati biletele in forma lor electronica sau fizica si nu trimiteti catre alte persoane mesajele de e-mail prin intermediul carora v-au fost trimise biletele pe care le-ati cumparat.
4. Doar biletele vandute prin firme acreditate de către organizator sunt valabile.
5. In cazul in care se constata ca mai multe persoane prezinta același bilet, cu acelasi cod de bare, doar prima persoana care ajunge intai la sala de spectacol are acces la eveniment, organizatorii și firmele de ticketing implicate in eveniment rezervandu-si dreptul de a retine celelalte bilete care prezinta un cod de bare deja scanat si datele celor care le prezinta, pentru a le transmite autoritatilor competente.
6. Organizatorul nu va oferi daune celor care prezinta bilete care nu sunt valide sau bilete ale caror coduri de bare au fost scanate in prealabil si care au permis accesul unei alte persoane la eveniment.
7. In eventualitatea puțin probabilă in care un eveniment a fost amanat/reprogramat din cauze ce nu tin strict de orgazinator, cumparatorul are dreptul sa participe la reprogramarea concertului/evenimentului in baza biletului deja achizitionat și emis in prealabil, dar fara sa beneficieze de returnarea contravalorii acestuia.
8. In cazul de Anulare a unui concert/eveniment din cauze ce tin strict de orgazinator, cumparatorul are dreptul sa ceara inapoi contravaloarea biletului. Returnarea contravalorii cade in sarcina organizatorului si se va face direct sau prin intermediul firmelor de ticketing.
9. Organizatorul are obligatia de a comunica detaliile despre anularea/amanarea evenimentului si a modalitatilor de recuperare a contravalorii biletului dupa minimum 15 zile de la producerea nefericitului eveniment.
10. Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.