Bilete Edith Piaf - Un One Woman Show cu Irena Boclincă - 1 mar, ora 18:30 - Casa Caragiale

Edith Piaf - Un One Woman Show cu Irena Boclincă

Casa Caragiale, Bucuresti

vineri, 1 martie, ora 18:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Un spectacol de Nelly Cozaru

Vă invităm pe 1 martie, ora 18:30, la un recital extraordinar despre viața și creația celei ce a fost și va rămâne veșnic o voce unică. Un spectacol despre geniala artistă în care se redeau stările ei de epuizare și singurătate, de adâncă dezolare, clipe sordide de dezechilibru, dar și despre voință, credință neistovită în dragoste și în bine, curajul de a trece peste toate în numele Artei, în numele marelui Public. O ilustrare sintetică a vieții ei zbuciumate între exaltări, decepții și ardere, flancate de muncă neîntreruptă.

Fragilitate și forță nebună. Naivitate și încăpăținare de a crede din nou și din nou în oameni. O surprinzătoare lecție de răbdare, ambiție pe care ne-o servește prin viața sa neuitata La Mome Piaf!

Actrița Irena Boclincă, originară din Republica Moldova, a finisat studiile la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, specializarea Arta Actorului (teatru/cinema).

Irena e cunoscută în întreaga Românie pentru interpretarea ei extraordinară a Vioricăi Dăncilă la iUmor. Datorită acestei parodii extrem de comică, Irena a devenit câștigătoarea sezonului 6.

Casa Caragiale (str. Ion Luca Caragiale 21-23)

 

"Dragostea învinge totul."

 

Un spectacol organizat de Syarela Arts in colaborare cu Anima Allegra Art.