Bilete Excrementory Grindfuckers - Exclusive Romania Show - 16 mar, ora 19:00 - Quantic

Excrementory Grindfuckers - Exclusive Romania Show

Quantic, București

sâmbătă, 16 martie, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Nebunii grindcore-ului, Excrementory Grindfuckers (DE) si Clitgore (RO) vin la Quantic pe 16 martie 2024.

Excrementory Grindfuckers sunt nemții care reușesc să își ascundă ingenuozitatea artistică în spatele unei măști de stupizenie. De mai bine de 21 de ani tot încearcă să ia în derâdere seriozitatea din scena de metal, reușind să fie brutali, dar plăcuți, amuzanți, dar nu clovni. Cu o combinație între Hans Zimmer, muzică pop și pocnitul bulelor din folia de protecție, soundul ingenios al nebunilor grindcore din Hanovra va face deliciul publicului bucureștean în Quantic.

Clitgore una din puținele formații de goregrind, cu totul aparte în peisajul autohton va reprezenta scena locală pe 16 martie. Printre nenumăratele participări la marile festuri, Clitgore este prima trupă de goregrind ce a cântat în Nepal, in Katmandu orașul Templului Maimutelor, dar și în multe alte locuri în care mulți n-au ajuns.

* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.

Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permis în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.

Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis în baza unui bilet valabil de acces.

Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.

Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).

Ai grijă de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.

Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condiţiile meteorologice.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.

Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile de acces.