Bilete FAR AWAY FROM EARTH, Ecstasy, Spe0ancele live - 20 dec, ora 19:00 - Club Fabrica

FAR AWAY FROM EARTH, Ecstasy, Spe0ancele live

Club Fabrica, București

vineri, 20 decembrie, ora 19:00 acces de la 18:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General
30 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Far Away From Earth, Ecstasy și Spe0ancele își adună forțele pentru a face de neuitat seara de 20 decembrie din Fabrica, într-un eveniment care marchează și revenirea celor din F.A.F.E. pe scenă după o perioadă de 6 luni, într-o nouă formulă.

FAR AWAY FROM EARTH

În iarna anului 2022 s-a format Far Away From Earth, o trupă complet independentă de rock alternativ care activează în scena underground din București. Îmbinarea rock-ului alternativ cu cavalul românesc și textele de actualitate au contribuit decisiv în formarea unui sound specific F.A.F.E.. Primul album al trupei, intitulat „F.A.F.E.”, a fost mixat și masterizat independent, ca mai apoi să fie lansat pe toate platformele de streaming pe data de 21 iulie 2023. De atunci, Far Away From Earth a cântat în majoritatea cluburilor bucureștene și a împărțit scena cu artiști de renume.

 

ECSTASY

Ecstasy este un proiect de metalcore progresiv care are scopul să dărâme orice bariere dintre genuri. De la breakdown-uri masive până la hook-uri catchy și groove-uri de funk, vă garantăm un show de neuitat.

 

SPEOANCELE

Spe0ancele" este o trupă de rock-alternativ fondată in urmă cu doi ani în cadrul taberei de muzică organizată de Rockstar Music School. Continuată ca şi proiect de distracție, trupa a luat avânt, apărând pe scene importante din underground-ul Bucureştiului. La începutul anului 2024 a fost lansat single-ul "Două noaptea", iar acum, pe final, vor apărea pe scena alături de nume importante din underground-ul muzicii românesti :) See y'all soon.