Bilete Iasi: Concert The Voodoo Child - 22 mar, ora 20:00 - Underground Pub

Iasi: Concert The Voodoo Child

Underground Pub, Iasi

vineri, 22 martie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Energia, nebunia și creativitatea unor 4 tineri iubitori de muzică din Iași reprezintă principiile la baza cărora s-a format trupa The Voodoo Child. Pasiunea și munca depusă în cei 5 ani de activitate are scopul de a readuce la viață spiritul muzicii rock: “Chiar dacă suntem tineri, noi știm ca rock-ul încă trăiește în sufletele celor de vârsta noastră, și nu numai”.

Începuturile lor datează din 2018, când Andrei Cerbu ( Locul 3 în finala Românii au Talent 2014 ), Robert Ciubotaru si Teodor Cușnir și-au împărtășit pasiunea comună pentru muzică și au colaborat într-un proiect, inițial de blues. Succesul a venit odată cu primul lor concert, pe scena Open Air Brezoi Blues Festival 2018.

La începutul anului 2021, Romina Apostol ( Locul 3 in finala Superstar 2021) s-a alăturat formației, întregind astfel formula “The Voodoo Child”. Cei 4 nu au ezitat nici o secundă și au început să lucreze la cel de-al doilea lor album, întocmit ca o poveste în adevăratul sens al cuvântului. Chiar dacă ei abordează unica experiență a muzicii într-un stil hard rock/metal, mici rămășițe blues din trecutul lor pot fi observate în piesele de pe album, creeând astfel un stil original.

Talentul lor a fost răsplătit printr-o serie de premii: Revelația anului 2019- Premiile Muza; Confirmarea anului 2020- Premiile Muza. Participarea lor în 2023 la Constelații Rock Râmnicu Vâlcea a demonstrat cu succes potențialul acestei trupe: The Voodoo Child s-a clasat pe locul 2, aducând la Iași si două premii individuale remarcabile: Romina Apostol – cel mai bun vocal și Teodor Cușnir – cel mai bun baterist. În timp au reușit să-și creeze un fanbase, muzica lor fiind ascultatā inclusiv în SUA de un număr semnificativ de oameni. Încet-încet piesele lor au fost distribuite peste tot in lume.

Trupa de rock alternativ KRÖM, cu influențe grunge, metal și hard rock a reușit să-și facă prezența prin participarea la diferite festivaluri de tematică în cadrul scenei locale. De-a lungul timpului, trupa și-a impresionat fanii cu un amestec eclectic de stiluri și energie scenică captivantă.

Acest eveniment este organizat de Music&Vibes Show.