Bilete Iasi: Lavanda AURA Festival 12-14 iulie - 12-14 iul - Aura Essential

Iasi: Lavanda AURA Festival 12-14 iulie

Aura Essential, Iași

12-14 iulie

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces o zi

Biletul permite accesul intr-o zi la alegere, in perioada festivalului.

45 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

În iulie începem recoltarea într-un loc cu adevărat magic. Scăldată de soarele cald, fiecare rază de lumină ne mângâie tandru florile. Cu mare grijă, recoltăm milioane de flori mov, care vor fi apoi distilate în alambic pentru a le extrage esența, care va deveni un ingredient fundamental al celor mai rafinate parfumuri din lume. Acest proces este rezultatul unui an de dăruire și grijă, rezultatul a peste 10 de ani de experiență și cunoștințe acumulate. Cu peste 6 hectare de plantație ecologică, Aura Essential a devenit unul dintre cei mai importanți producători de lavandă din România, o mărturie vie a pasiunii și angajamentului nostru față de excelența agricolă.

În cinstea noii recolte, Festivalul Lavandei are loc în fiecare an. În anul 2024, trei zile de spectacole, pe 12, 13 și 14 iulie,
sărbătorim cu muzică, street-food, răcoritoare, cafea, înghețată și … parfum de lavandă. Vă așteptăm pe câmpul mov pentru a vă oferi o experiență de neuitat.

În cele 3 zile ale festivalului, ne deschidem porțile la ora 10:00, ca să ai timp suficient să te bucuri de peisaj, să simți parfumul florilor, să porți o conversație liniștită cu prietenii sau să savurezi o băutură rece în timp ce contemplezi acest miracol.

A beneficia de un festival pentru toți înseamnă că oricine, indiferent de vârstă, va putea participa la festival.

Copiii sub 14 ani pot intra fără bilet, cu condiția să fie însoțiți de tatăl, mama sau tutorele legal.

Barurile și food trucks-urile noastre sunt deschise de la ora 10:00 pentru că meriți tot ce este mai bun pentru o după-amiază de neuitat. Iată de ce am amenajat un întreg spațiu cu băuturi, înghețată și meniuri de tot felul.

Echipa noastră de asistență medicală va fi mereu aproape de tine. Dacă aveți nevoie, căutați simbolul cruce roșie sau contactați personalul nostru. La Festivalul Lavandei, ești pe mâini bune!

Lavanda AURA Festival se sărbătorește în aer liber, în mijlocul câmpurilor de lavandă din Movileni, Iași – lângă Delta Moldovei. Se poate ajunge cu mașina pe drumul DJ282 (Iași – Botoșani) care se va părăsi la intrarea în Mălăești spre Delta Moldovei. Întregul drum este asflatat. Nu vă faceți griji în privința parcării, vor fi locuri suficiente. Paza si ordinea va fi asigurată prin sprijinul Jandaremeriei Române.

Vei fi fericit la Festivalul Lavandei!