Bilete Iasi: Teo Magic Show - spectacol de magie interactiva - 24 aug, ora 10:30 - Amfiteatrul Palas

Iasi: Teo Magic Show - spectacol de magie interactiva

Amfiteatrul Palas, Iasi

sâmbătă, 24 august, ora 10:30

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP - Presale
Abonament - ziua 1 - 24 august
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Magic & Ludic Festival este festivalul dedicat copiilor și părinților, iar pe lângă atelierele de creație care se ticluiesc, în zona Fest copiii și părinții sunt invitați să se distreze și să petreacă clipe de neuitat împreună. Teo Magic Show revine un un program pentru cei mici unde presară magie peste copilărie, unde trucurile și păcălelile se împletesc, unde copiii participă activ. Este un show de magie atent construit pentru copii, astfel încât să se distreze prin amuzament și părinții acestora.

„Ceea ce mă interesează cel mai mult la spectacolul meu - acum și de când am început - este întâlnirea: îmi place să coexist cu oameni necunoscuți într-un spațiu și într-un timp determinate. Este o întâlnire fără obiective pe termen lung, dar care naște convocări viitoare, ocazii, prietenii. Fiecare spectacol, îmi conturează o imagine efemeră, chiar dacă poate cu unii nu mă voi mai întâlni niciodată. Cred că sunt comic, pentru că nu sunt deloc optimist, însă am cea mai puternică armă atunci când încep un spectacol: umorul.” Magicianul TeO

IMPORTANT:

 

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar copii de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).