Bilete Jazz in the Park 2024 - 30 aug - 1 sep - Parcul Etnografic Național “Romulus Vuia”

Jazz in the Park 2024

Parcul Etnografic Național “Romulus Vuia”, Cluj-Napoca

30 august - 1 septembrie

Cumpără bilete

Nr. bilete
Abonament General Access
399 lei
Abonament General Access Blind-Sale
300 lei
Sold out
Abonament General Access
475 lei
În curând
Daily Tickets - 30 august
249 lei
În curând
Daily Tickets - 31 august
249 lei
În curând
Daily Tickets - 1 septembrie
249 lei
În curând
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

Jazz in the Park e un festival pentru suflet, kids și pet friendly, care te invită să descoperi o muzică nouă, să asculți și să-ți încarci bateriile pe final de vară. Un festival boutique, intim, cu locuri limitate într-o locație de poveste.

Artiștii confirmați până acum sunt Scott Bradlee's Postmodern Jukebox, Cymande, Avishai Cohen Trio, Orchestra Baobab, Manu Katché, Tigran Hamasyan, Isfar Sarabski Quartet, Jazzanova (live), Kinga Głyk, Norzeatic & Quinta Spartă, Jazzbois, Oreglo, Trigon, KRiSPER, Amphitrio, NAUSYQA și Wasted Generation.

Pe lângă asta avem activități pregătite pentru fiecare curte din Parcul Etnografic "Romulus Vuia" din Cluj-Napoca: lecții de muzică, pop-up restaurants, ateliere de pizza & gin, târg de artizani.

Prețul abonamentelor este de 399 lei până pe 25 iulie, urmând să crească la 475 lei. Biletele de zi vor fi la prețul de 249 lei.

Orchestra Baobab (Senegal) – Trupa din Dakar cu peste 50 de ani de activitate aduce pentru prima dată în România ritmurile vibrante de wolof și al tradițiilor mande. Orchestra Baobab e o invitație directă la dans și bună dispoziție.

Isfar Sarabski Quartet (Azerbaijan) – Tânărul pianist și compozitor combină jazzul cu elemente de electronică, oferind o experiență muzicală unică și captivantă. Originar din Baku, Sarabski a câștigat recunoaștere internațională pentru talentul său excepțional. La Jazz in the Park vine sub forma unui quartet.

Trigon (Moldova) – Îmbinând sunetele tradiționale moldovenești cu influențe moderne de jazz și rock, Trigon este o trupă de neratat la festivalul din acest an. Fondată în 1992, trupa a reușit să cucerească publicul cu stilul său unic, numit de unii ”un blend de punk greoi și rock, plus folk”.

NAUSYQA (Olanda) – Un sextet modern al cărui membri provin din Olanda, Portugalia, Spania și Italia, Nausyqa sunt una din descoperirile recente ale concursului Jazz in the Park, ei câștigând locul 3 anul trecut. Stilul lor aparte ne-a făcut să continuăm colaborarea și în acest an.

Norzeatic și Qinta Spartă (România) – Norzeatic, cunoscut ca artist de hip hop și poet, va cânta alături de trupa Qinta Spartă și va aduce la festival un amestec de hip hop, funk și groove.

Jazzbois (Ungaria) – Trio din Budapesta care combină jazzul cu hip hop-ul, creând un sunet groovy și captivant.

*Copiii cu vârsta de până la 14 ani (inclusiv) au intrare gratuită însoțiți de un adult posesor de abonament JiP 12.

*La fel și cățeii. De toate vârstele. Doar să fie ținuți în lesă.