Bilete La Vie en Rose - Concert Irina Baianț & Adrian Nour - 14 iulie - 14 iul, ora 20:00 - Sala Godot, Palatul Bragadiru

La Vie en Rose - Concert Irina Baianț & Adrian Nour - 14 iulie

Sala Godot, Palatul Bragadiru, București

duminică, 14 iulie, ora 20:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Acces General
390 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

În inima Bucureștiului, la Palatul Bragadiru, vă invităm să trăiți o seară franțuzească de neuitat, unde muzica, cultura și istoria se împletesc într-un mod unic și captivant. Irina Baianț și Adrian Nour vor urca pe scenă, acompaniați de muzicieni de elită, pentru a vă oferi o selecție rafinată de melodii franțuzești. Seara va fi o celebrare a legăturilor culturale dintre România și Franța, marcând simbolic Ziua Bastiliei.

Detalii eveniment:

 

18:30 - Cocktail de bun venit

19:00 - Tur ghidat

20:00 - Spectacol 

Dress code: un peu de rouge

 

 Înainte de concert, veţi putea explora saloanele elegante ale Palatului Bragadiru, un spaţiu deosebit de elitist şi intim. Un ghid va fi prezent pentru a vă conduce prin istoria fascinantă a palatului şi a mişcării franc-masonice. Expoziţia istorică vă va oferi o incursiune în trecut, accentuând legăturile regale şi culturale.

 

  Meet & greet

  Pentru a încheia seara într-un mod memorabil, la finalul concertului, în grădina interioară a Palatului, se va organiza o sesiune de autografe și posibilitatea întâlnirii la un pahar de vin a artiștilor care au performat, unde veți putea socializa sub cerul senin al unei nopți calde de iulie.