Bilete Lansare de album Alina Manole - Umbra Inimii - 29 sep, ora 19:00 - Sala Gloria

Lansare de album Alina Manole - Umbra Inimii

Sala Gloria , București

duminică, 29 septembrie, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Early Bird Categoria A

Tarif disponibil pana in data de 15 iulie.

110 lei9006 lei
Early Bird Categoria B

Tarif disponibil pana in data de 15 iulie.

80 lei6887 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

UMBRA INIMII, noul album Alina Manole, va fi lansat pe 29 septembrie la Sala Gloria din București. Având alături muzicieni extraordinari, Alina Manole promite un carusel de emoții exprimate prin muzica sa originală, unică, desăvârșit de frumoasă, în cadrul unui spectacol elegant, de ținută.

UMBRA INIMII este probabil cel mai așteptat dintre toate albumele de până acum ale artistei, patru dintre cântece fiind deja iubite și cunoscute de spectatorii care au avut norocul să le asculte în concerte ("Azi aleg", "Facem ce trebuie", "Umbra inimii mele", "Să ne prefacem"). O premieră a acestui material discografic este dată de înregistrarea unui cântec-dialog în interpretarea Alina Manole & Dan Byron, duet încântător ”testat” cu succes pe publicul Sălii Palatului în 2022 și 2023.

Întrucât toate concertele Alinei Manole din ultimii ani sunt sold-out, indiferent de numărul de locuri și de spațiile in care acestea se desfășoară, vă recomandăm să vă cumpărați bilete din timp!

Bilete exclusiv prin iabilet.ro! Sunt disponibile două categorii de bilete cu preț redus: Bilete Earlybird până pe 15 iulie si Bilete Presale până pe 5 august!

În sala de spectacol sunt interzise consumul de alcool și fumatul, inclusiv cel al țigărilor electronice sau de tip vape. Nu este permisă înregistrarea video cu echipament profesionist.

Spectacolul va include efecte de scenă (abur, lumini) care pot deranja. Deși nu vor fi exagerări în acest sens în realizarea producției, vă rugăm să luați acest aspect în considerare atunci când vă decideți să cumpărați bilet.

Detalii suplimentare pe paginile de facebook și pe instagram AlinaManoleOficial.