Bilete Ma intorc de Craciun acasa - 12 dec, ora 19:00 - Teatrul de Revista Constantin Tanase

Ma intorc de Craciun acasa

Teatrul de Revista Constantin Tanase, București

joi, 12 decembrie, ora 19:00 acces de la 18:30

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria I
Categoria II
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Vă invităm cu drag să ne fiți alături într-o seară specială, unde magia Crăciunului se va împleti cu armoniile muzicii și frumusețea poeziei. Într-un decor intim, care evocă căldura unui living de acasă, vom trăi împreună emoția sărbătorilor, într-o atmosferă de apropiere și recunoștință.

În apropierea celei mai frumoase sărbători din an, vă invităm să lăsăm deoparte grijile și să ne adunăm, ca într-o mare familie, pentru a trăi împreună bucuria Crăciunului.

Am pregătit pentru voi o seară deosebită, în care muzica și poezia se vor uni într-o poveste plină de emoție. Decorul recreează căldura unui living din casa fiecăruia, un loc unde ne simțim protejați și împărtășim momente de neuitat cu cei dragi.

In acest cadru intim, vom descoperi împreună versuri care ne ating sufletul și acorduri care ne poartă spre amintirile cele mai dragi. Fiecare colind, fiecare poezie va aduce cu sine emoția pură a sărbătorilor – acea căldură care ne face să ne simțim aproape, chiar și de cei care nu sunt lângă noi.

Vă așteptăm cu inima deschisă, într-o seară în care vom trăi împreună magia Crăciunului. Să fim împreună, să ne bucurăm de simplitatea și frumusețea acestor clipe.