27-28 martie 2024, @ Hotel Hilton Oradea, te asteptam la o Conferința de Sănătate, Nutriție și Siguranță în alimentație.
Eveniment dedicat specialiștilor din domeniul sănătății și alimentației sănătoase.
Este un eveniment impartit in 2 zile, 27 fiind dedicata nutritiei si 28 mediului HoReCa.
Speakeri:
Vodnar Dan, profesor de Gastronomie Moleculară şi Biotehnologii alimentare, în cadrul Facultăţii de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca. Top 2% oameni de știință din lume. Membru Academia Europeea.
Prof.Univ. Dr. Constantin Bodolea, medic primar ATI, șef al secției clinice ATI în cadrul Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca
Dr. Adrian Copcea
Dr Irina Mateies
etc.
Evenimentul este impartit in paneluri de discutie si prezentari și sesiuni de Q&A.
Organizator: DRD. Ramona Tomuta - Medic nutritionist, Dietetician, specialist HACCP, profesor universitar.