Bilete Oradea: Radical Football Conference 2024 - 20-21 aug - Oradea

Oradea: Radical Football Conference 2024

Oradea, Oradea

20-21 august

Cumpără bilete

Nr. bilete
Early bird
1650 lei1100 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Înțelegerea procesului de dezvoltare a jucătorilor tineri:
Crearea unui mediu de învățare

Partea teoretică va avea loc în corpul de clădire F din Cetatea Oradea, iar sesiunile demonstrative vor avea loc la Baza sportivă Transilvania Sport Academy.

Radical Football, cu sprijinul Asociației Cont Consult, are plăcerea de a anunța Radical Football Conference 2024, care va avea loc în perioada 20-21 august 2024, în Oradea, România. Acest eveniment de referință, primul proiect internațional orientat către dezvoltarea fotbalului juvenil din România, își propune să provoace metodele tradiționale de antrenament, să inspire creativitatea și să încurajeze un mediu de învățare transformativ pentru tinerii jucători de fotbal.

 Vrasta minima de participare este de 16 ani.

Organizată între zidurile istorice ale Cetății Oradea și facilitățile moderne ale clubului Transilvania Sport Academy, conferința va cuprinde un program dinamic de prezentări, dezbateri și demonstrații practice. Participanții vor avea oportunitatea unică de a învăța și de a se implica în discuții cu experți renumiți în dezvoltarea fotbalului juvenil, printre care se numără:

Tony Whelan: Fost șef al departamentului de antrenori la Manchester United F.C., în prezent consilier al Academiei.

Rick Fenoglio: Specialist în fotbal, scouter și auditor de academie pentru City Football Group, co-fondator al organizației Give Us Back Our Game!

Wolfgang Schoellhorn: Prof. Dr. la Catedra de Știință a Antrenamentului și a Mișcării la Johannes Gutenberg-Universität Mainz, fondator al Învățării Diferențiale.

Debbie Sayers: Membru al Comitetului "Alianța Națională a Fotbalului pentru Copii", susținătoare a drepturilor copiilor în sport și antrenoare experimentată de fotbal juvenil.

Claudiu Keseru: Fost jucător al echipei naționale de fotbal a României, cel mai prolific jucător străin din istoria fotbalului bulgar.

Paul McGuinness: Fost antrenor principal al academiei Manchester United F.C., fost antrenor național de dezvoltare al FA și fost șef de dezvoltare la Academia Leicester City.

Aslan Odev: Antrenor în cadrul unei academii din Premier League, specialist în abordări bazate pe constrângeri, învățare ecologică și diferențială.

Zsombor Zilinyi: Alumni la Debreceni VSC.

Jake Pickles: Antrenor în cadrul unei academii din Premier League, specialist în abordări bazate pe constrângeri, învățare ecologică și diferențială.

Octavian Șovre: Fost arbitru FIFA

Jesse Rawlings: Antrenor de fotbal, profesor și formator de oameni.

 

 

Alătură-te inițiativei:

Această întâlnire nu este doar un eveniment, ci o inițiativă către o nouă etapă a fotbalului juvenil în România. Prin participarea la acest eveniment, cei prezenți vor contribui la un dialog de amploare cu privire la crearea unui mediu de sprijin, inovator și eficient de învățare pentru tinerii jucători. Împreună, vom sărbători fotbalul, vom îmbrățișa magia copilăriei și vom redefini învățarea și dezvoltarea fotbalului juvenil din România.