Bilete Orchestra Simfonică București: Ceaikovski - 19 iul, ora 19:30 - Ateneul Român

Orchestra Simfonică București: Ceaikovski

Ateneul Român, București

vineri, 19 iulie, ora 19:30

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Loja Regala
500 lei
Stoc epuizat
Acces VIP
500 lei
Categoria I
350 lei
Pachet de grup

Pretul unui bilet este de 200 lei.
Pret valabil la achizitia a minim 5 bilete.

200 lei
Categoria II
200 lei
Stoc epuizat
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

Pregătiți-vă pentru o nouă seară plină de virtuozitate la Ateneul Român alături de Orchestra Simfonică București, în care muzicalitatea vibrantă a lui Ceaikovski vă va transporta într-o lume a pasiunii și romantismului. Seara este dedicată celebrării acestui compozitor al cărui geniu a dat naștere unor capodopere nemuritoare.

Nu ratați această ocazie unică de a trăi la maximum emoția și grandoarea muzicii lui Ceaikovski!  O artistă excepțională, tânără și talentata pianistă Eva Garet, vă va uimi cu virtuozitatea și sensibilitatea interpretării sale a Concertului nr. 1 pentru pian al lui Ceaikovski. Programul serii va mai cuprinde lucrări emblematice precum “Poloneza” din opera “Evgheni Oneghin” și îndrăgita Simfonie nr.6, “Patetica”.

Seara de la Ateneul Român promite o experiență de neuitat pentru toți iubitorii de muzică clasică.
 
Orchestra Simfonică București, un ansamblu românesc 100% privat, fondată în 2007, a primit distincția de Ambasador Cultural al României după ce a concertat pe cele mai mari scene ale lumii alături de dirijori de talie mondială.
 
Notorietatea şi recunoaşterea valorii au venit în urma impresionantei serii de concerte și evenimente susținute atât în săli tradiţionale de concert, în aer liber cât și în locuri mai puţin convenţionale.
 
Orchestra Simfonică București abordează o paletă variată de repertoriu, de la muzica clasică până la stiluri mai puţin convenţionale, precum muzică de film, pop/rock și crossover. Scalabilitatea orchestrei, larga paletă stilistică și nonconformismul sunt principalele atu-uri ale Orchestrei Simfonice București.

Misiunea Orchestrei Simfonice Bucureşti este promovarea excelenţei în muzică și atragerea tinerilor către sălile de concert.