Bilete Prietenii LumiLunzi și Fetița care vrea o lume mai bună - 16 nov, ora 11:00 - Sala Dalles

Prietenii LumiLunzi și Fetița care vrea o lume mai bună

Sala Dalles, București

sâmbătă, 16 noiembrie, ora 11:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria I
Categoria II
Categoria III
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

Într-un univers în care nimic nu este întâmplător, Ela, o fetiță visătoare și plină de speranță, își dorește cu ardoare să devină pianistă. Pentru ea, muzica și pianul sunt cea mai mare bucurie. Însă, din cauza unui obstacol aparent de netrecut, visul ei se prăbușește imediat ce află că pianul la care exersează de obicei, nu poate fi reparat.

Dezamăgită de vestea primită și de limitările pe care realitatea le impune, Ela fuge la leagănul visurilor, locul ei de suflet.Aici încearcă să învingă realitatea cerându-le stelelor să o ajute să transforme lumea într-un loc mai bun: O lume în care dacă ai vrea, Să fii lăsat să poți zbura!

Imediat o voce jucăușe își face apariția și îi spune Elei strige Lumi-Magie dacă vrea  fie ajutatăCurioasă de cine i-a vorbitEla face întocmai ce i s-a spus.

Din praf de stelePrietenii LumiLunziPiratul RicăBucurică; Lumi-SteluțaZizicaDarlunicaAventurica și Istețelvin înajutorul eiVeseli și amuzanțiaceștia invită pe Ela într-o călătorie muzicală pentru a înțelege  magia nu constăînbaghete fermecate sau în vrăji, ci în perseverența și credința ei.

Prin cântece pline de energie și lecții profunde despre cum să-ți urmezi visurileEla descoperă  cea mai puternicămagiedin universMagia Stelarăeste în inima fiecăruia dintre noiEane inspirăne face  fim mai buni și ne ajută înțelegem  adevărata schimbare în bine vine de la cei care nu renunță, care continuă  viseze și  lupte pentruidealurile lor, chiar și atuncicând totul pare pierdut.

Prietenii LumiLunzi și Fetița care vrea o lume mai bună(spectacol muzical), este un simbol al speranței, o punte către o lume mai bună, dedicat fiecărui suflet de copil!