Bilete Scott Bradlee's Postmodern Jukebox - The ’10’ Tour - 31 aug, ora 19:00 - Arenele Romane

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox - The ’10’ Tour

Arenele Romane, București

sâmbătă, 31 august, ora 19:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Bilet pentru copii intre 7 si 14 ani
Acces General Early Bird
199 lei12325 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox, faimoasa trupă de concerte de tipul „Pop music in a Time Machine”, a anunțat un nou turneu mondial pentru a sărbători o dublă performanță: aniversarea a 10 ani de turnee și cel de-al 1.000-lea spectacol, în 2024. Concertul din București, din cadrul turneului denumit „The 10 Tour”, va avea loc la Arenele Romane, pe 31 august.

 

Spectatorii se pot aștepta la o călătorie spectaculoasă și plină de creativitate prin universul PMJ - unde hiturile moderne și hiturile pop iconice sunt reinterpretate prin prisma genurilor clasice precum jazzul anilor 1920, Swing, Doo-wop și Motown, și aduse la viață de o distribuție formată din unii dintre cei mai buni cântăreți, dansatori și instrumentiști din lume. Un fel de „The Great Gatsby" îl întâlnește „Sinatra at the Sands" undeva în „Back! ...To The Future".

Atunci când pianistul Scott Bradlee a înființat în New York colectivul muzical care învârte timpul, s-a născut o poveste de succes online, „virală" - care a dus rapid la spectacole sold out în America de Nord și Europa în vara anului 2014.

Trupa a primit recenzii elogioase din partea publicațiilor din industrie și a artiștilor de renume mondial deopotrivă. În anii care au urmat, „PMJ" și-a construit o reputație de „Saturday Night Live al cântăreților", prezentând publicului zeci de artiști muzicali de excepție - mulți dintre ei fiind anterior trecuți cu vederea de către industria muzicală - și transformându-i în adevărate vedete.

După zece ani de activitate și două miliarde de vizualizări pe canalul lor de YouTube, spectacolele Postmodern Jukebox au devenit un fel de tradiție muzicală anuală pentru sute de mii de fani din întreaga lume - fani care vin adesea îmbrăcați la patru ace, în cele mai bune haine de epocă, dornici să se cufunde în această experiență.

„Până la sfârșitul anului 2023, PMJ va fi susținut 937 de spectacole în 44 de țări de pe 5 continente", spune Bradlee, care creează aranjamentele muzicale și regizează spectacolele. „Acest tip de longevitate într-o industrie notorie și nestatornică a fost ceva complet neașteptat pentru noi. Nu există o formulă secretă, în afară de obsesia pentru sunetele clasice și angajamentul de a prezenta talente fenomenale. Continuăm să ne simțim onorați de sprijinul publicului nostru pentru acest proiect, care continuă să ne inspire și să ne împingă spre noi culmi artistice. Este mariajul perfect, iar turneul nostru aniversar de 10 ani va fi o sărbătoare", completează artistul.

Concertul Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox din București este organizat de KIMARO Entertainment și se va desfășura pe 31 august, la Arenele Romane.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, fara loc asigurat, doar insotit de cel putin un parinte cu bilet valabil.

Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe baza unui bilet valabil.
Pentru detalii si solicitari, va rugam sa accesati adresa [email protected].