Bilete Sense4FIT Summit 2024 - 7-8 sep - Romexpo

Sense4FIT Summit 2024

Romexpo, București

7-8 septembrie

Cumpără bilete

Nr. bilete
Regular Price
247 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Pentru prima dată în Europa de Est, prezentăm primul MEGA FITNESS, HEALTH & WELL-BEING SUMMIT, care va avea loc în capitala vibrantă a României, București.

Sense4FIT Summit 2024 adună întreaga comunitate Fitness, Health, Wellbeing și Lifestyle. Alătură-te celor peste 10.000 de entuziaști ai wellness-ului pentru un eveniment de 2 zile la Romexpo.
Învață și antrenează-te cu cei mai buni: Interacționează cu peste 100 dintre cei mai buni prezentatori de fitness, antrenori de top, influenceri, medici și specialiști din peste 10 țări.
Zonă de expo destinată partenerilor: Descoperă cele mai noi inovații din industrie, deoarece cele mai importante branduri sunt prezente într-o zonă specială EXPO în timpul SUMMIT-ului.
Experiențe diverse în 14 zone diferite: Explorează o varietate de antrenamente interesante, cursuri distractive, workshop-uri și experiențe. Fiecare zonă oferă ceva diferit, asigurându-se că există ceva pentru fiecare persoană care iubește fitness-ul, sănătatea și starea de bine, pentru a se bucura și a învăța.

 

Locatie: Romexpo, Bucuresti, pavilionul B1