Bilete Stars Gala: Gala extraodinara de balet - 25 aug, ora 19:00 - Teatrul National Bucuresti

Stars Gala: Gala extraodinara de balet

Teatrul National Bucuresti, București

duminică, 25 august, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP

Biletul VIP include un afis, invitatie la sesiune de fotografii si autografe cu vedetele

Categoria 1
Categoria 2
Acces elev/student la coregrafie
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Aflat pentru PRIMA DATĂ în Romania, vedeta de anul acesta la STARS GALA, Vsevolod Maievskyi , ex-prim solist la Teatrul Mariinsky și solist English National balet, va dansa într-o suită a baletului clasic Don Quijote

Gala va avea loc pe 25 august, de la orele 19:00, găzduit de Teatrul Naţional I.L.Caragiale, Bucureşti, pe marea scenă a sălii Ion Caramitru.

STARS GALA este un eveniment cultural inovativ și unic în România pentru că reunește pe aceeași scenă și în aceeași coregrafie, balerini profesioniști ajunși la cel mai înalt nivel, cu tinerele talente din Romania și din străinătate, pe care le ajută să devină următoarele staruri ale scenei de dans.

Pentru momentul culminat al Stars Gala este confirmat Vsevolod Maievskyi, tânărul prim solist venit de la Teatrul Mariinsky la teatrul din Londra, English National Ballet și care este foarte apreciat la nivel internațional la acest moment. Cu fizic și calități extraordinare, Maievskyi face parte din noul val de talente care performează alături de Maria Khoreva și alte staruri intenraționale. La Stars Gala va performa intr-o suită din baletul classic “ Don Quijote”, alături de care vor participa tinerele speranţe ale baletului Mondial:
- Rebecca Rudolf ( solista la Compania de junior Bayerische Staatballet Munchen),
- Horia Bucur ( balerin la Opera Națională București),
dar și tineri selectați în timpul workshop-ului sub pregătirea profesorilor Nina Ivanovich ( professor de dans de istoric si de caracter la Academia de balet Vaganova) și Andrey Ivanov ( Academia de dans Eifman – professor de dans classic și actorie de balet, și director de selecție).

După două săptămâni de cursuri intensive, tinerii din cadrul workshop-ului Revolve Dance vor prezenta un spectacol extraordinar care va dura 2h30 minute cu pauză, și va avea trei părți: 

- Open class Revolve Dance, la care vor participa toţi tinerii înscrişi la workshop-ul de vară, 

- Ambasadorii Revolve Dance 2024, tineri care au rezultate internaționale extraordinare și care au fost susținuți de către acest workshop: Alecsia Lăzărescu – 16 ani ( elevă la Royal Ballet – Londra, câștigătoare a Pix de Lausanne “Jeune espoire”, “Hope award” Youth America Grand Prix, Barcelona 2020), Rebeca Zamfir -12 ani ( “Hope Award”, Finala Youth America Grand Prix, Tampa 2023) și mulți alți tineri talentați, premianți intenațional pe care îi vom anunța treptat!

- DON QUIJOTE

Spectacolul, de un înalt nivel profesionist prin clasă, emoţie şi stil, va fi complex la toate compartimentele, de la coregrafie, la muzică, scenografie sau costume.

Vă invităm să participați la cel mai așteptat eveniment dansat al verii, Stars Gala!

Evenimentul Stars Gala este organizat de Asociația Mapamond.

Detalii despre participarea la workshop a tinerilor care doresc perfomanță în balet pe www.revolvedance.ro