Bilete Suceava: Italian Spirit Jazz Concert - 25 oct, ora 19:00 - Restaurant Bradet

Suceava: Italian Spirit Jazz Concert

Restaurant Bradet, Suceava

vineri, 25 octombrie, ora 19:00 acces de la 18:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General
65 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Jazz, artă și pasiune într-o singură seară! Eden Fundația te invită la un eveniment cultural deosebit. Pe 25 octombrie, la Restaurantul Brădet, vei putea savura un concert de jazz de înaltă calitate, susținut de interpreți internaționali de renume, alături de muzicieni de top din România.

O reinterpretare instrumentală jazz a unora dintre cele mai frumoase melodii italiene din scena muzicii pop contemporane, într-o versiune dinamică. Interacțiunea și chimia dintre muzicieni creează un continuum muzical intens, cu un puternic impact emoțional, care ghidează publicul într-o călătorie muzicală prin muzica italiană și abordarea ei la nivel mondial.
Descoperă cum arta vizuală poate da viață sunetelor jazz. Expoziția "JazzArt by Paula Șalar" explorează legătura profundă dintre aceste două forme de expresie artistică. Prin intermediul lucrărilor sale, Paula Șalar ne invită să simțim ritmul, să trăim emoția și să ne lăsăm purtați de armoniile jazz-ului. Într-o atmosferă intimă și elegantă, vei avea ocazia să admiri opere de artă unice și să te bucuri de un concert live de excepție.
Marco Vezzoso și Alessandro Collina au început ca un duo în 2014 și au parcurs un drum impresionant de atunci. Cu 5 albume lansate, concerte în Franța, Italia și turnee internaționale, au câștigat recunoaștere globală. Au susținut concerte în Japonia, Cambodgia, Indonezia, Malaezia, Taiwan, Republica Cehă, China, Norvegia și Turcia.
Îi va însoți Gabi Matei, unul dintre cei mai apreciați bateriști români ai momentului.
Alături de starurile internaționale ale jazz-ului, te invităm să-l reîntâlnești pe remarcabilul chitarist sucevean Marius Mur Vrânceanu, în calitate de invitat special. O colaborare unică ce va aduce pe scenă o paletă sonoră inedită.

Rezervări și relații la tel.0740 648 416 ~ Eden Fundația