Bilete Suceava: Jazz între Brazi - 26-27 iul - Restaurant Bradet

Suceava: Jazz între Brazi

Restaurant Bradet, Suceava

26-27 iulie acces de la 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

În weekendul viitor, Eden Fundația vă invită la un eveniment jazzistic captivant, desfășurat pe două seri consecutive, la Grădina de Vară Brădet din Suceava. Vor fi două seri magice, care vor aduce pe scenă artiști de renume, oferind un amestec electrizant de stiluri jazz tradiționale și contemporane.

Vineri, 26 iulie, scena va fi aprinsă de SOUL SERENADE, cu Adelina Chivu (voce, chitară bas, cazoo) și Andrei Rotariu (chitară, muzicuță, percuție), într-un recital de jazz & blues care va lăsa o amprentă de neuitat.

Sâmbătă, 27 iulie, Virgil Popovici (saxofon/clarinet), Oana Severin (voce) și Marius Mur Vrânceanu (chitară), muzicieni care se vor reuni sub numele de WE_JAZZ TRIO ne vor fermeca oferind o interpretare de excepție, menită să creeze o experiență muzicală unică și irepetabilă.

Acest eveniment promite să fie o adevărată sărbătoare a muzicii jazz, plină de energie și emoție, perfectă pentru toți iubitorii acestui gen muzical. Nu ratați ocazia de a vă bucura de două seri de muzică extraordinară în aer liber!