Bilete Tania Cergă • Lansare de album „Sunt de Ajuns” • Silent Concert - 7 iul, ora 20:00 - J'ai Bistrot

Tania Cergă • Lansare de album „Sunt de Ajuns” • Silent Concert

J'ai Bistrot, București

duminică, 7 iulie, ora 20:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Presale

Bilete fără locuri, în picioare.

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Tania Cergă • Lansare de album „Sunt de Ajuns” • Silent Concert
Duminică, 7 iulie 2024, ora 20:00
Grădina J'ai Bistrot București (Calea Griviței 55)

Tania Cergă este o artistă talentată și pasionată, profundă și autentică, din Republica Moldova.

Ea lansează albumul „Sunt de Ajuns” în București, la J'ai Bistrot pe 7 iulie.

Tania Cergă este o artistă talentată și pasionată, profundă și autentică, din Republica Moldova.

Concertul „Sunt de ajuns” este încheierea unei provocări care a însemnat 24 de piese lansate timp de un an, 2 piese lunar, 2 albume care cuprind 24 de povești, mai vesele, mai triste. Despre femei care cresc și devin puternice, care se iubesc, care nu se pot împăca cu ele însele, care construiesc, care strică, care se joacă, care s-au închis în lumea lor și apoi au ieșit de acolo mai pornite, mai frumoase. Sunt povești despre visele copilăriei, despre magia vieții, despre iubiri pierdute și regăsite. Despre putere și despre încrederea că absolut totul e posibil - și magia și povestea și visele cele mai mari!

Tania Cergă este o artistă, care de mulți ani, aduce în fața oamenilor mai mult decât muzică. Mai mult decât vers și metaforă. Muzica ei pune ascultătorul față în față cu propriile întrebări, frici, vise, nelămuriri, iubiri pe care nu le-a urmat, căi pe care s-a temut să meargă. Iar concertele ei sunt, de fiecare dată, experiențe la care publicul este parte din tot ceea ce se întâmplă. Parte din meditație, emoție. Iar interacțiunea sinceră și directă îl trece pe fiecare om din sală de la noduri în gât, lacrimi de fericire, exaltare, până la cea mai sinceră bucurie pe care o poate cuprinde sufletul.

Textele pieselor, pline de metafore, sunt o profundă declarație de iubire și acceptare de sine. Spun povestea unei călătorii în care reușim să reducem la tăcere vocile și criticile distructive din exterior care au însoțit copilul din noi, până am ajuns să ne acceptăm și iubim așa cum suntem, să înțelegem că suntem de ajuns.

Copiii sub 12 ani au acces gratuit la eveniment, însă doar însoțiți de părinți. Ei nu vor primi căşti la intrare din motive ce ţin de siguranţa lor.

Copiii peste 12 ani pot accesa evenimentul doar pe bază de bilet, iar aceștia vor primi căşti la intrare.