Bilete “The Best Of” - IRIS - Cristi Minculescu, Valter & Boro / BestMusic Live presents - 9 mar, ora 20:00 - Sala Palatului

“The Best Of” - IRIS - Cristi Minculescu, Valter & Boro / BestMusic Live presents

Sala Palatului, București

sâmbătă, 9 martie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 9 martie 2024 va asteptam la Sala Palatului din Bucuresti la un “The Best Of” - IRIS - Cristi Minculescu, Valter & Boro.

La minim 4 bilete cumparate ai discount 10%. Invitati: Felicia Filip, Cabron si Misha Miller.
La aproape doi ani de la ultimul concert- eveniment de la Sala Palatului, trupa “Iris – Cristi Minculescu, Valter și Boro” se pregătește intens pentru a oferi un nou regal muzical. De această dată, evenimentul se va ține pe 9 martie 2024 și va purta numele de « The Best of Iris ».

Legendara trupă promite un show de excepție, cu invitați speciali, unde publicul va fi răsfățat atât cu hit-urile formației, piese de referință care au fost interpretate mai rar în concerte, precum și creații noi.

"Nu dezvăluim încă surprizele, dar putem să dăm puțin din casă și să spunem că pregătim o piesă nouă în colaborare cu un artist care ne este foarte drag și, alături de care, plănuim demult să lansăm o melodie", spune Cristi Minculescu.

Concertul va fi urmat de un turneu național, la care fanii vor avea ocazia de a-i vedea live pe cei mai iubiți artiști rock, așa cum ne-a povestit chiar liderul formației, Cristi Minculescu: “Este o perioadă foarte aglomerată pentru noi, fiindcă, pe lângă pregătirea în detaliu a spectacolului de la Sala Palatului, avem foarte multe solicitări pentru concerte în toată țara. Suntem abia la începutul lunii februarie și deja datele libere pe care le mai avem sunt foarte puține.”

Spectacolul de la Sala Palatului si turneul național vor fi urmate de un sfârșit de an la fel de încărcat și de fascinant, pentru formație.

"Ne dorim foarte mult să ne organizăm anul acesta și pentru un concert special de Crăciun, colinde rock. Am început deja să schițăm idei, dar la câte avem deja de făcut, este foarte greu. Ne capacităm cu toate forțele pentru a transforma în realitate și acest proiect”., a conchis Cristi Minculescu.
 
Biletele au urmatoarele preturi:
 
- earlybird (primele 200 din fiecare categorie): VIP 189 lei, Cat A 129 lei, Cat B 99 lei, Cat C 79 lei
- presale: VIP 209 lei, Cat A 149 lei, Cat B 119 lei, Cat C 99 lei
- la acces: VIP 250 lei, Cat A 190 lei, Cat B 150 lei, Cat C 130 lei
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing  si poate activa dinamic pricing.

Un eveniment BestMusic Live Concerts