Bilete Thievery Corporation la Arenele Romane - 16 iul, ora 19:30 - Arenele Romane

Thievery Corporation la Arenele Romane

Arenele Romane, București

marți, 16 iulie, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Thievery Corporation canta pe 16 iulie la Arenele Romane din Bucuresti. In deschiderea concertului vor urca pe scena Blazing Vibez. Copiii sub 10 ani au intrarea libera insotiti de un adult posesor de bilet in categoria Teren. Bilete gasiti si la intrare.

Thievery Corporation este un duo ce si-a inceput activitatea in 1995, la Eighteenth Street Lounge din Washington D.C. Cei doi membri fondatori, Rob Garza si Eric Hilton au reusit sa combine dragostea lor pentru bossa nova, jazz, electro si dub intr-un stil muzical aparte. Treptat, in muzica lor au introdus si elemente de rap, reggae, muzica indiana sau trip hop.

Din 1995 pana in prezent au lansat 10 materiale de studio care au intrat in topurile muzicale din tari precum Statele Unite, Noua Zeelanda, Mare Britanie, Germania, Franta si nu numai. De-a lungul carierei, versurile formatiei au fost compuse intr-o varietate de limbi printre care portugheza, romana, persana, hindi, engleza sau spaniola.
 
Blazing Vibez a luat nastere in 2010 prin colaborarea a patru dintre cei mai influenti DJ din zona de Reggae din Romania, Chesarion, Ras T, DJ Undoo si Zodiak. Scopul lor era sa ofere publicului o experienta noua de reggae prin adaugarea de elemente specificii muzicii dancehall sau hip-hop.

La scurt timp au devenit cel mai important proiect de reggae din Romania, fapt ce i-a propulsat, ajungand sa imparta scena cu formatii importante precum The Cat Empire, Ziggi Recado, Asian Dub Foundation, Ward 21, DUB FX sau Dubioza Kolektiv.

Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

- Premium (cu loc in zonele K si E) - 249 lei in earlybird, 269 lei in presale si 300 la intrare

- Teren (pe teren, fara loc, in fata scenei) - 189 lei in earlybird, 209 in presale si 230 la intrare

- Acces General (cu loc in Arena) - 139 lei in earlybird, 159 lei in presale si 180 lei la intrare

Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.
 
Se considera biletul validat momentul in care ati intrat la concert, atunci cand acesta a fost scanat / rupt. Din acel moment biletul nu mai este valid si a inceput spectacolul / concertul / festivalul iar biletul (contravaloarea acestuia) nu mai poate fi returnat(a) in nicio circumstanta. In caz de vreme nevaforabila sau in caz de urgenta organizatorii va pot cere sa evacuati locatia si sa reveniti cand este sigur pentru dumneavoastra sa participati la eveniment. Va rugam sa urmariti cu atentie mereu instructunile organizatorilor, ale firmei de paza si mai ales ale autoritatilor pe toata perioada cand sunteti in locatia unde are loc evenimentul. Va multumim!
 
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.
 
Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.
 
Accesul cu umbrele este interzis.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Un eveniment BestMusic Live powered by Radio Guerrilla