Bilete Thirty Seconds To... Afterparty - 25 oct, ora 21:00 - Club Fabrica

Thirty Seconds To... Afterparty

Club Fabrica, București

vineri, 25 octombrie, ora 21:00 acces de la 21:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Kings & Queens
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

Indiferent dacă reușești sau nu să ajungi la concertul de la Laminor, te așteptăm să petrecem împreună până dimineața în Club Fabrica, locul unde a început povestea Emo Reunion.

Am pregătit un playlist cu hiturile formației combinat cu alte piese de la ei care probabil nu vor fi cantate la concert dar si cu piese cu care te-am obișnuit la petrecerile noastre. Totodată, ne încălzim pentru marele party din 30 noiembrie, ce va avea loc în Club Quantic.

Primele 200 de persoane care prezintă biletul de la concert au acces gratuit. Pentru cei care nu ajung la concert sau vin mai târziu, intrarea costă 20 lei, biletele fiind disponibile la intrare, online pe iabilet.ro sau bilete.emoreunion.ro

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Prețul biletelor nu include și comisionul de procesare a vendorului iabilet.ro Banii pentru biletele achizitionate se pot restitui doar în cazul în care evenimentul se anulează sau se amână.

Accesul la eveniment este permis doar persoanelor peste 18 ani. Persoanele peste 16 ani trebuie însoțite de o persoană majoră. Fără rasism, sexism, homofobie sau alte forme de ură în locație. De asemenea, vă rugăm să respectați locul, vecinii și oamenii din jur.