Bilete Timișoara Music Awards Festival 2025 - 23-26 mai '25 - Muzeul Satului Bănățean

Timișoara Music Awards Festival 2025

Muzeul Satului Bănățean, Timisoara

23-26 mai '25

Cumpără bilete

Nr. bilete
Mystery General Access Ticket
25 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Timișoara Music Awards revine cu a treia ediție și promite să fie mai spectaculos ca niciodată! Între 23 și 25 mai 2025, Muzeul Satului Bănățean va deveni scena principală a unui festival impresionant, găzduind peste 60 de artiști din diverse genuri muzicale. Pe cele 4 scene, veți avea parte de un mix exploziv de energie și sunet.
 Unul dintre momentele culminante ale festivalului va fi prezența DJ-ilor de la Tomorrowland, care vor aduce vibe-ul unora dintre cele mai mari scene de muzică electronică din lume direct la Timișoara! Nu doar că veți dansa pe cele mai tari ritmuri, dar veți trăi o experiență de neuitat alături de unii dintre cei mai cunoscuți DJ-i ai momentului.

Timișoara Music Awards Festival 2025 nu este doar un festival, ci și o ceremonie de premiere prin care celebrăm contribuția remarcabilă a artiștilor locali la scena muzicală din județul Timiș. Cu votul publicului, câștigătorii vor performa la festival in anul 2025.

Biletele mystery sunt disponibile acum la doar 5€! Nu rata ocazia de a face parte dintr-un festival unic, plin de muzică live și emoție.

3 zile, 4 scene, peste 60 de artiști, Muzeul Satului Banățean, 23-25 Mai 2025 – Timișoara va vibra în ritmul muzicii la TMA2025!

#TMA2025 #TimișoaraMusicAwards

 Pentru acest eveniment, biletele achiziționate nu pot fi returnate. În cazul nefericit al anulării / amânării evenimentului, banii se vor returna numai conform regulamentului Organizatorului.

Regulament:
*Achiziționarea de bilete de către minorilor sub 14 ani este interzis!
**Accesul la zona VIP/Backstage al minorilor sub 18 ani este interzis!
*** Banii de pe biletele achiziționate pentru acest eveniment nu se returnează. Achiziționarea de biletele la spectacole este exceptată de la aplicarea dreptului de retragere reglementat de OUG 34/2014, în conformitate cu art. 16 lit. l) din actul normativ menționat mai sus. În situația în care evenimentul Timisoara Music Awards Festival programat în perioada 23-25 mai 2025 este amânat sau anulat datorită circumstanțelor create de evenimente exterioare care nu țin de voința Organizatorului și care fac imposibilă desfășurarea evenimentului în condițiile normale, Organizatorul nu poate fi considerat răspunzător pentru acest fapt. Biletele achiziționate vor fi valabile pentru următorul eveniment Timisoara Music Awards Festival.