Bilete Timișoara: Seară de board games cu Proti Plays - 29 feb, ora 18:00 - Escape Games Arena

Timișoara: Seară de board games cu Proti Plays

Escape Games Arena, Timișoara

joi, 29 februarie, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vă așteptăm la evenimentul din 29 februarie, ora 18:00, la Escape Games Arena, să încercați următoarele jocuri: The Crew: The Quest for Planet Nine, Concordia și Wild Serengeti.

Locurile sunt limitate. Se pot cumpăra bilete și la fața locului cu 20 lei, însă locurile sunt în funcție de disponibilitate.

Vârstă: +16 ani

Puteți aduce ceva de mâncat și băut, deoarece nu există posibilitatea de achiziționare din locație.


De ce să participați la eveniment?
Puteți încerca cele 3 jocuri menționate mai sus (care vă vor fi explicate de noi) și vă veți deconecta pentru câteva ore de la rutina zilnică petrecând o seară relaxantă și distractivă.

Cum va avea loc evenimentul?
Pentru prima partidă vă rezervați loc în momentul când cumpărați bilet, iar apoi puteți să jucați și altul dintre cele 3 jocuri menționate mai sus fără să cumpărați alt bilet, în limita timpului disponibil.
 
Pe lângă cele 3 jocuri enumerate mai sus, există și două mese la liber (4 locuri/masă) la care se pot achiziționa bilete și puteți veni cu grup format și cu jocul de acasă.

Informații despre jocuri și alte detalii vor fi postate în cadrul evenimentului de pe Facebook.

*Prin achiziționarea biletului/biletelor sunteți de acord cu fotografierea, filmarea, înregistrarea audio și postarea acestor materiale pe rețelele de socializare în scopul promovării evenimentelor viitoare.