Bilete Tribute Queen - The Show Must Go on - 5 sep, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Tribute Queen - The Show Must Go on

Hard Rock Cafe, București

joi, 5 septembrie, ora 21:30

Cumpără bilete

Nr. bilete
VIP (loc la masa in fata scenei)

Loc la masa in fata scenei.

Categoria 1

Loc la masă, in sala

Categoria 1 - Last Minute

Loc la masă, in sala

Categoria 2

Fără loc, în picioare

Mai sunt doar 30 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

"The Show Must Go On" – tribut Queen revine în Bucureşti!

 Fii pregătit să te lași purtat de ritmul legendarelor hituri Queen într-un spectacol de neuitat pe 5 septembrie 2024, la Hard Rock Cafe!

 
Joseph Lee Jackson, unul dintre cei mai remarcabili imitatori ai lui Freddie Mercury, se întoarce în România după un sold-out triumfător! Așteaptă-te la un spectacol nou și captivant, dedicat tuturor fanilor neînfricați ai formației Queen.
 
Cu o experiență scenică de peste 25 de ani și recunoscut de către Brian May și Roger Taylor, Joseph Lee Jackson promite să te transporte într-o călătorie muzicală autentică Queen! Cu vocea sa unică, costumele spectaculoase și energia debordantă, Joseph Lee Jackson va face ca fiecare moment să fie memorabil.
 
"The Show Must Go On", "I Want To Break Free", "Bohemian Rhapsody", "Radio Gaga" sau "Under Pressure" sunt doar câteva dintre hiturile pe care le vei putea savura într-o seară de excepție la Hard Rock Cafe.
 
Asigură-ți locul la acest spectacol unic:
Categoria VIP (Loc la masă în fața scenei) - 130 Lei
Categoria 1 (Loc la masă în sală) - 100 Lei
Categoria 1 (Last Minute) - 100 Lei
Categoria 2 (În picioare) - 70 Lei
 
Biletele sunt disponibile în format electronic pe www.iabilet.ro, dar și în magazinele Flanco, Muzica și pe terminalele Selfpay. Poți plăti online cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară. Prețurile includ comisionul de emitere a biletelor și pot fi supuse unei dinamici de preț.
 
ATENȚIE: Participarea la acest eveniment implică acordul tău pentru realizarea și folosirea materialelor foto/video în scopuri de promovare a evenimentului și a paginilor Kompas Events.
Eveniment recomandat de Europa FM.