Bilete Vadoo Fest 6 - 15-18 aug - Vadu Oii, Gura Teghii

Vadoo Fest 6

Vadu Oii, Gura Teghii, Vadu Oii (Buzău)

15-18 august

Cumpără bilete

Nr. bilete
Abonament
400 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Între 15 și 18 august VADOO Fest te provoacă să îmbini distracția cu arta și să fii parte a unei experiențe multiculturale memorabile, în mijlocul naturii. Lasă-ți simțurile să vibreze pe ritmuri de: reggae, afro, jazz, indie rock și world music.

Timp de 4 zile Vadoo Fest devine un loc de întâlnire a culturilor și a ideilor sub tema: “The Earth is my property x I belong to the Earth”.  Fii parte a acestei aventuri și lasă-te inspirat de energia locului și de comunitatea vibrantă care se adună aici.

Unde?

Descoperă o oază de liniște situată într-o poiană înconjurată de păduri, unde vei găsi un loc primitor și confortabil, cu un design inspirat de natură, o atmosferă chill și oameni liberi cu spirit aventurier. La doar 3 ore de București, sau 2 ore de Brașov, în localitatea Vadu Oii, județul Buzău.

Line-up: Queen Omega (Trinidad), Rajery (Madagascar), Trio Mandili (Georgia), Om la lună, SonoTerra Duo, Luna Maar, Amphitrio, UFe, K-lu, Zicu, ZO, Calibro 45, Alt Om, Pur și Simplu, C.loud. 

Zona artelor, dezvoltată de asociația Alt Real se dezvăluie în locațiile neconvenționale din pădure. Te poți bucura de performance-uri, instalații sau chiar expoziții prin programele: Natural Bond și Vadoo Exhibits.

Activități și experiențe

În prețul biletului ai incluse ateliere de: Yoga, Tobe africane, Juggling & Hula Hoop, Crea’ie Mandale, Astronomie, Nature Therapy & more. Relaxează-te în Chill Zone , acceptă provocarea la Mission Impossible Tree, sau redescoperă-ți copilăria în Kids Area. Nu rata o plimbare în picioarele goale pe Aleea Senzorială.

*VADOO Fest este un festival care încurajează un stil de viață sustenabil și redescoperirea legăturilor cu natura. Animăluțele sunt binevenite întotdeauna.

** Cu un număr limitat de bilete disponibile, asigurăm o experiență intimă și de calitate pentru fiecare participant.”