Bilete Voucher - Atelier de împrospătat iubirea. Pentru cupluri de adulți - 28 apr - 28 apr '25 - Studioul de teatru și art-terapie Interior by Sabina Brândușe

Voucher - Atelier de împrospătat iubirea. Pentru cupluri de adulți

Studioul de teatru și art-terapie Interior by Sabina Brândușe, Bucuresti

28 aprilie - 28 aprilie '25

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General

Permite accesul la atelier pentru 2 persoane participante

250 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

La atelierul art-terapeutic dedicat cuplurilor, înțelesul dat iubirii se înnoiește, iar relația, aproape imperceptibil, începe să se transforme.

Folosind arta ca limbaj al emoțiilor și trăirilor voastre, vei experimenta alături de partenerul/partenera ta o călătorie de cunoaștere, autocunoaștere și regăsire a lucrurilor care v-au adus împreună.

În acest spațiul sigur și primitor, vă voi ghida spre descoperirea unui nou tip de comunicare, spre înțelegerea tuturor tipurilor de intimitate (emoțională, psihologică, intelectuală, fizică-non sexuală, sexuală, spirituală, estetică, social-recreațională, temporală), precum și a resurselor și punctelor tari pe care le are relația voastră.
Scopul acestora este de a vă stimula nivelul de încredere și apropiere, de a vă putea gestiona diferit eventualele situațiile neplăcute pe viitor și de a descoperi un mod nou și profund de relaționare.

Totodată, veți pleca de la atelier cu un obiect creat de voi care vă va aminti de istoria voastră comună și de toate încercările cărora le-ați făcut față cu brio.

aștept cu deschidere luați necesara doză de mai bine, de comunicare și echilibru,

Sabina Brândușe.

Art-terapeută, căutătoare de sine și de bine.

 

Durată: 1 h 30 minute

Preț: 250 lei/cuplu

Valabilitate: 1 an

 

Opțional, participarea la acest atelier poate fi săptămânală sau cu frecvența care răspunde cel mai bine nevoilor voastre (bilunar/lunar/ocazional).
Tema și materialele de lucru vor fi mereu diferite pentru a vă stimula comunicarea, găsirea de soluții pentru situațiile cu care vă confruntați, precum și pentru a aduce nota de prospețime de care are nevoie fiecare cuplu.

Data și ora atelierului se stabilesc în urma unei programări la: [email protected]/ 0727 374 592